Haftanın en popüler 20 yemek tarifini sizin için listeledik

Bu hafta sizlere en popüler yirmi yemek çeşidini sizler için iyiyemektarileri.net sitesinden sizin için yayınlıyoruz, bu yemek tarifleri sizden gelen kullanıcı sayısına göre derledik popüleritesine göre sıralayacağım.

0
1638

Bu hafta sizlere en popüler yirmi yemek çeşidini sizler için iyiyemektarileri.net sitesinden sizin için yayınlıyoruz, bu yemek tarifleri sizden gelen kullanıcı sayısına göre derledik popüleritesine göre sıralayacağım.

Not: sayfa linkleri resimlerin altındadır

 

 

Fırında-Hamsi-Tarifi

FIRINDA HAMSİ TARİFİ

Balığın birçok faydası vardır. Hamsi çok zengin bir protein deposudur. Özelikle zekâ gelişimine çok büyük bir etkisi vardır. Kış aylarında bolca tüketilmesi gereken bir balık çeşididir.

corekotlu-kurabiye

ÇÖREKOTLU KURABİYE TARİFİ

Lezzeti kadar sağlığa faydasıyla son dönemlerin en çok tercihe dilen ürünü çörek otu pastaların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Sizlere vereceğimiz çörek otu kurabiyesinin kıvamı kadar lezzeti de misafirlerinizi mest edecek.

Portakallı-İrmikli-Kek-Tarifi

PORTAKALLI İRMİKLİ KEK TARİFİ

Portakalın girdiği her yemek pasta güzelleşmektedir. Beş çaylarınızda, misafirlerinize bu güzel portakallı kekten hazırlayabilirsiniz.

3-2-1-Kolay-Poğaça-Tarifi

POĞAÇA TARİFİ

Öğrendikten sonra vazgeçemeyeceğiniz, hem tadı hem de kolay malzeme karışımı ile sizi mutlu edecek bir tarif ile karşınızdayız. Sadece bir kaç malzemeden oluşan bu kolay tarif sayesinde habersiz gelen misafirlerinize güzel bir poğaça sunacaksınız.

Peynirli-Tatlı-Tarifi-768x514

PEYNİRLİ TATLI TARİFİ

Bu tatlı yiyecek olanlarda bağımlılık yapacak bir tatlı tarifidir. Bu peynir tatlısının, diğer adı kemal paşadır. Dilerseniz bu güzel tatlıyı, evinizde de yapmanız mümkündür. Bu tatlı denenmiş bir tatlıdır. Anlatılan tarife göre yaptığınızda, gerçekten müthiş bir lezzet olduğunu sizde anlayacaksınız.

Bombe-Tarifi-768x576

BOMBE TARİFİ

Bayatlamış keklerinizi ve bisküvilerinizi leziz bir atıştırmalığa dönüştürebilirsiniz. Çok kolay bir yöntemle elde edeceğiniz nefis çikolatalı bombeler misafirlinizin çok hoşuna gidecek. Çocuklarınızda bu bombelere bayılacaklar.

Kırmızı-Biberli-ve-Peynirli-Kanepe-Tarifi

KIRMIZI BİBERLİ VE PEYNİRLİ KANEPE TARİFİ

Oldukça pratik ve bir o kadar lezzetli olan kırmızı biberli ve peynirli kanepeler beş çayında nefis bir atıştırmalık olarak tercih edilebilir. Ayrıca, aniden gelen misafirlerinize evde bulunan malzemelerle hazırlayacağınız bu küçük lezzeti tattırabilirsiniz. Kırmızı biber ve peynir ile süslenen bu kanepeleri, dilerseniz farklı malzemeler kullanarak da çeşitlendirmeniz mümkün.

Ağlayan-Kek-Tarifi

AĞLAYAN KEK TARİFİ

Ağlayan kek tarifi çok farklı bir tariftir. Bu güzel tarif hem görünümü ile hem tadıyla, siz kek severlere güzel bir lezzet sunacaktır. Bu güzel kek tarifini gelecek olan misafirlerinize çok rahat bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Muzlu-Fındıklı-Yaş-Pasta-Tarifi-768x431

MUZLU FINDIKLI YAŞ PASTA TARİFİ

Sizlerde kendi evinizde, kendi elinizin lezzetiyle yaş pastalar yapmak istemezmisiniz. İşte size çocugunuzun dogum gününe özel bir yaş pasta tarifidir. Fındıkla buluşan bu müthiş pasta, çok tatlı ve lezzetli bir sunum olacaktır.

Kuzu-Etli-Güveç-Tarifi

KUZU ETLİ GÜVEÇ TARİFİ

Bol malzemeli ve sıralı yapılan bir yemek olan kuzu etli güveç tarifi aşağıda yer almaktadır.

Profiterol-Tarifi

PROFİTEROL TARİFİ

Sunumu ve tadı ile harikalar yaratan profiterol tarifi aşağıda yer almaktadır.

Mücver-Tarifi

MÜCVER TARİFİ

Yağda kızartılarak yapılan mücver tarifi aşağıda yer almaktadır.

cevizli-pogça-tarfifi

CEVİZLİ POĞAÇA TARİFİ

Poğaçaların her çeşidini bulmak mümkündür. Ancak cevizli poğaça tarifi mükemmel bir tariftir. Bu lezzetli poğaçayı ister sabah kahvaltılarınızda, istersinizde çaya gelen misafirlere ikram edebilirsiniz.

Elmalı-Kek-Tarifi-768x576

ELMALI KEK TARİFİ

Elmalı kek çok nefis bir kek tarifidir. Elmayla buluşan bu nefis lezzeti yapıp denemelisiniz. Elma başlı başına çok faydalı bir meyvedir.

Dolamalı-Kolay-Su-Böreği-Tarifi-768x573

DOLAMALI KOLAY SU BÖREĞİ TARİFİ

Bu güzel börek, tıpkı gerçek su böreği kadar lezzetli bir börektir. Bu güzel börek tarifi, evinize gelen misafirlerinize güzel bir ikram olacaktır. Börek açmayı bilmeyen biriyseniz veya su böreğinin yapılışının zor olduğunu düşüyorsanız, bu tam size göre bir tarif olacaktır.

krema-dolgulu-kek-tarifi

KREMA DOLGULU KEK TARİFİ

Krema dolgulu bu keke bayılacaksınız. Hayatında yeni tariflere yer vermek isteyen bayanlar için çok özel bir kek tarifi olacaktır. Bu kek tarifi, sizlerde tutku haline gelecek ve sürekli yapma isteği duyacaksınız.

Pankek-Tarifi-Portakal-Ağacı

PANKEK TARİFİ PORTAKAL AĞACI

Bu malzemelerin hepsini bir kaba koyun ve güzelce karıştırarak yarım kepçe alarak az yağlanmış teflon tavaya küçük bir şekil alacak şekilde koyun ve 2 tarafını da güzelce pişirin.

Çiğ-Börek-Tarifi-768x576

ÇİĞ BÖREK TARİFİ

Herkes tarafından sevilerek tüketilen çiğ börek tarifi oldukça ağır bir tariftir. Yağ içinde piştiği için hamurun yağ çekme olasılığı çok yüksektir. Çok fazla yağ çekmemesi için pratik bilgilerden yararlanabilirsiniz.

Arap-Kurabiyesi-Tarifi-768x471

ARAP KURABİYESİ TARİFİ

Evinizde değişik kurabiyeler yapmak istiyorsanız, bu sizler için çok uygun bir kurabiye tarifi olacaktır. Bu nefis kurabiye tarifi yapıldığında, uzun süre muhafaza edilebilen bir tarif seçeneğidir. Çok yaratıcılık gerektiren değişik bir tarifidir.

Şam-Tatlısı-Tarifi-768x516

ŞAM TATLISI TARİFİ

Şerbetli tatlılar herkes tarafından sevilmektedir. Şam tatlısı da çok beğenilerek yenilen bir tatlı çeşididir. Bayramlarda misafirleriniz geleceği zaman bu nefis tatlıyı yapabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz