Kim bedava şeyleri sevmez? Bedava uygulamalar veya oyunlar? Güzel, Görünüşe göre Google her hafta ücretsiz olarak bir uygulama veya oyun indirmek için size seçenekler sunacak.

Google, ücretli uygulamaların ve oyunların geçici olarak satışa çıkmasına izin vermeye başladığından beri onlarca harika fırsat bulduk. Belki de bu satışların daha iyi vurgulanması amacıyla Google, Google Play Store‘a ‘Haftanın Ücretsiz Uygulaması‘ bölümünü ekledi.

Bu bölüm, Play Store’daki ‘Uygulamalar’ sayfasında, hem masaüstünde, hem de cep telefonunda veya basitçe yayının alt kısmındaki kaynak bağlantısını tıklayarak aşağı doğru ilerleyerek bulunabilir. Şu an için bu haftanın ücretsiz uygulaması ‘Card Wars – Adventure Time’ oldu. 5 gün içinde ücretsiz indirebileceksiniz.

Yeni “Haftanın Ücretsiz Uygulamasıbölümü, indirime tabi tutulan bir uygulamayı veya oyunu anlatıyor. Ücretsiz uygulamaların başlangıcını yapmak için deneme yaptık. Ve Sonuç;  Cartoon Network’ten Card Wars – Adventure Time başarıyla indirildi.  Normalde 2.99 USD değerindeydi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz