Google Akıllı cıhazlar için ürettiği arama motoru yazılımını bugün güncelledi, Play store’da yayınladığı son güncelleme ile iyileştirmeler yaptı.

Google’ın ürün yelpazesinden olan Android cihazlara uyumlu arama motoru bugün yeni bir güncelleme aldı, bu güncellemede sunduğu yenilikler arasında ülkemizde çalışmayan bir özellikte sundu, Çevrimdışı sesli işlemler (müzik dinleme, kablosuz bağlantıyı açma, el fenerini açma) (*Şimdilik Sadece ABD’de kullanılabilir) bu özellik haricinde diğer yenilikler arasında olan, Arama sayfasının görünümü ve tarzı iyileştirildi,  iyileştirmede kasıt kullanıcı kolaylığı ve göze daha iyi hitap etmesi anlamına geliyor.

Diğer bir yenilikte, Uygulama içi deneyim için yeni doodle’lar tasarlandı, Web sayfaları doğrudan uygulama içinde açılıyor bu güncellemede kullanıcılar için çokta yenilik gelmediği gibi kullanıcılar arasında bir izlenim yarattı.

Google’ın kullanıcı yorumlarına bakarsak eski güncellemelerindeki kullanıcı sorunlarını dikkate alıp bu yeni güncellemede sorunları düzeltmiş  görünüyor.

Google’ın yeni güncellemesini alttaki kendi linkinden güncelleyebilirsiniz.

[appbox id=com.google.android.googlequicksearchbox googleplay ]

Google arama motoru için, Olumlu veya olumsuz yorumları bize gönderebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz