Artık Google Maps Aracınızın Nereye Park Edildiğini Hatırlayacak

Google Maps bir yeniliğe daha imza attı. GOOGLE, dalgın kişiler için bir araç yerini hatırlama uygulaması oluşturdu.

Park edilmiş aracınızın nerede ve ne kadar süreyle bırakmış olduğunuzu öğrenmeniz için location (konum) kaydetmeniz gerekecek. Böylece asla ağır cezalar ödemek zorunda kalmayacaksınız.

Yeni araç, size konum verilerinizi saklamanıza ve arabanıza ne zaman geri dönmeniz gerektiğine ilişkin bir zamanlayıcı ayarlamanıza olanak tanıyor. Henüz tüm akıllı telefonlarda kullanıma açılmadı, ancak bir Beta test kullanıcısı olarak kaydolursanız kullanabilirsiniz. Uygulama mağazasındaki veya Google Play’deki Google Haritalar uygulamasındaki bir bağlantıyı tıklayarak bir test sahibi olabilirsiniz.

Google Haritalar için Beta güncellemesini gönderdikten sonra denemek için tüm yeni özelliklere sahip olacaksınız. Google Haritaları açıp, konumunuzun açık olduğundan emin olun ve bulunduğunuzu gösteren küçük mavi noktayı izlemeniz yeterlidir. Mavi noktaya dokunun, Park yerinizi kaydedin‘e tıklamanız yeterli olacaktır. Konumunuzu sabitledikten sonra, bazı park notları yazmanızı isteyecek. Bu notların amacı ise, aracınızı süreli park etmeniz durumunda zamanlayıcı ayarlayarak ceza yemenizi önlemek içindir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz