Google Fotoğraflar’a Video Sabitleme Özelliği Geldi.

Silikon Vadisi’nin devlerinden Google, kullanıcılarına sunmuş olduğu birçok çözümü bulunmakta. Bu çözüm yollarından sadece bir tanesi, Google Fotoğraflar. Bu hizmet, Google kullanıcılarına fotoğraf ile video yüklemek için imkan sağlıyor. Bunun yanın sıra ise düzenleme de sunmakta. Verilen bilgilere göre Google Fotoğraflar hizmetine başka bir özellik de geldi. Google Fotoğraflar’a Video Sabitleme Özelliği Geldi.

Google’ın Fotoğraflar uygulaması, iPhone ile çekilmiş titrek Canlı Fotoğrafların telafi edilmesini için uzun süredir uğraş veriyordu. Artık cihazınızdaki herhangi bir video için aynı işlemi yapabileceksiniz. Direktör, daha önce testi yapılmış olan Android Police‘e göre, Fotoğraflar’ın uzun zamandır beklenen video sabitleme sistemini uygulamaya başladı. Kullanmak için, uygulamadaki bir videoyu izlerken kalem simgesini tıklamanız ve “Döndür” un hemen yanındaki yeni özelliğin düğmesine dokunmanız yeterli olacak.


Google Fotoğraflar sabitleme işlemi devam ederken, işlemin bitmesine ne kadar süre kaldığını da ilerleme çubuğunda görebileceksiniz. Videolarınız yerel olarak işleme alınacak ancak dosyanın büyüklüğü süreyi de etkileyecek. Pixel’de 19 saniyelik 1.920 x 1.080 video klibi işlemek AP-16 saniye sürdü. İşiniz bittiğinde “Stabilize Et” seçeneği renkleri beyazdan maviye dönüştürecek ve önceki ile sonraki değerlerini karşılaştırmak için de aç/kapat yapabileceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz