google duo sesli görüşme

GOOGLE DUO’DAN YENİLİK!

Google şirketi tarafından Apple’ın uygulaması Facetime‘a alternatif olaran geliştirilip, mağazalarda yerini almış olan Google Duo, son güncellemeyle beraber artık sadece görüntülü görüşmeler için değil görüntülü konuşmalara da olanak sağlayacak.  Bununla birlikte uygulama kullanıcılarının, görüntüye gerek duymadıklarında anda, görüntüyü kullanmadan mobil veri’den daha da az internet tüketimi harcanmış olacak.

Uygulamayı kullanan kullanıcı, kendisine gelen ‘Görüntülü Arama’ için uygun olmadığı takdirde ”Görüntüyü Kapat” seçeneği ile de, aramaya görüntü yerine konuşma olarak cevap verebilecek.

Google Duo’nun Bu Yeni Özelliği İnternet Veri Kullanımını Azaltacak

Cep telefonunda yeterli internet veri paketi bulunmayan kullanıcılar için oldukça pratik hale gelen Google Duo, internet’in zayıf ve kalitesiz olduğu durumlarda dahi, sadece sesli görüşme sayesinde bu sorunlar da yine en aza indirilecek.

Google Şirketi, Brezilya’da düzenlenmiş olan bir etkinlikte sesli görüşme özellikli Duo uygulamasının tanıtımı yaptı. Uygulama ilk etapta Güney Amerika merkezli kullanıma sunulacak, bu yeni güncelleştirme ancak birkaç gün sonra uyumlu olan tüm ülkelerde kullanıma sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz