Dünyanın en popüler ve en iyi tarayıcılarından birisinin Google Chrome olduğunu söylersek yanlış olmaz. Ancak Google bütün bunlarla yetinecek gibi görünmüyor. Zira tarayıcı kaynaklarından gelen son haberler bu yönde. Firma geliştirmek istediği tarayıcısında yeni bir tasarıma geçerek kabuk değiştirmeyi hedefliyor.

Android Lollipop işletim sisteminde kullanılan ve oldukça beğeni toplayan materyal tasarım anlayışı artık Google Chrome internet tarayıcısında da karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Google bu konuda oldukça ciddi çalışmalara imza atmak için çabalıyor. Hatta iddialara göre tarayıcı yeni güncellemesi ile beraber bu görünüme kavuşacak ve tamamen farklılaşmış olacak. Ancak kullanıcıların tasarım değişikliğinden daha öncelikli bir sorunu da bulunuyor. Bu sorun ise RAM sorunu…

Benzeri tarayıcılara göre bir hayli fazla RAM kullanan Google Chrome’un artık bu sorunu aşması kullanıcıların en önemli talepleri arasında yer alıyor. Bize şimdilik düşen ise yeni güncellemeyi beklemekten başka bir şey değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz