Giyilebilir Teknoloji İçin Gear S İncelemesi

Giyilebilir Teknoloji İçin Gear S İncelemesi

Giyilebilir teknoloji cihazları artık günümüz teknolojilerinin en baş sıralarında yer almakta öyle ki bu cihazlardan beklentiler de gitgide artmaktadır. Bu açığa ilaç niyetine Samsung serilerinden olan Gear S özgürlük sevenler için kullanabilecekleri teknoloji harikalarından biri, akıllı telefon olmadan akıllı mobil deneyim sunuyor. Sunduğu bu devrim niteliği özelliğinin yanında şıklık ve muhteşem uyumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Bu giyilebilir teknoloji harikası özelliklerinden bahsetmek gerekirse ilk baş sırayı, şık tasarımı ve insan bileğini kavrayacak şekilde kavisli tasarımı dikkat çekmektedir. Ayrıca ayarlanabilir saat ara yüzleri ile bileğinizde her zevke uygun tasarında saatleri kullanıcılarına sunuyor. Gelişmiş bir iletişim aracı olarak da kullanılacak olan Samsung Gear S 3G, Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri ile telefonunuz uzaktan bağlantı yapabilecek ve arama yapabilecektir. Ayrıca bu özellikleri ile uzaktan mesaj atmakta mümkün kılınmış. Bu teknoloji harikasına sahipseniz navigasyon özelliği ile yanınızda sürekli size yol gösterici bir yardımcınız olacak ve bu yardımcınız sizin sağlığınızı düşünerek kişisel sağlıklı yaşam monitörü ile de özel yaşam koçuna sahip olacak ve egzersizleriniz sırasında size destek çıkacak.

Hayatınızın kolaylaşması ve sağlıklı bir şekilde yaşamak ve hayatınıza devam etmeniz için Samsung Gear S tam size göre sahip olabileceğiniz veya sevdiğiniz kişilere hediye edilecek bir harika.

Kaynak: ecloudtimes

Giyilebilir Teknoloji İçin Gear S İncelemesi
Giyilebilir Teknoloji İçin Gear S İncelemesi
Paylaş
Önceki İçerikGoogle Play Çinli Telefonlarda Olabilir
Sonraki İçerikMeizu MX4 Pro Akıllı Telefon Çin’de Satılıyor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz