Youtube yayıncısı JerryRigEverything’in çektiği videoda Samsung Galaxy S7’yi parçalayarak, iç donanımın nasıl sudan korunduğunu inceliyor. Videoya göre; içindeki hassas birimleri termos lastik ile koruyan Samsung, ayrıca contalar ve üstün vidalama kullanmış. Elektronik parçalarını su gibi ileri akışkan sıvılardan korumak içinse fazlaca yapıştırıcı kullanmış.

Hoparlör korumasını örgülü sistemle sağlayan Samsung, su geçirme kullanıcı hatalı mı yoksa ürün yüzünden mi oldu bunu anlayacak bir mekanizma da geçirmiş. Bu sayede cihazınızın garanti kapsamında olup olmadığını görebiliyorsunuz. 1,5 metre derinlikten fazla basınçta su geçirmeye başlayan telefon ayrıca 30 dakika boyunca suda kalabiliyor.

Sony ile başlayan su geçirmezlik yarışı şimdilerde Samsung’a sıçramış durumda. Kamera ve toz kapmama özelliği ile taktir toplayan Sony bu alanda ilk rakibini nasıl karşılayacak, merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Mobile Word Congress’te X serisini tanıtan Sony’de hala büyük firmaların kullandığı bazı özellikler yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz