Samsung Galaxy S4 İçin Android 5.0 Lollipop Zamanı Başladı

Android 5.0 Lollipop söz konusu olduğunda Samsung Motorola gibi hızlı değildi, ama en azından üreticisi bazı cihazlar güncelleme yapıyor.

Koreli şirket Lollipop listesine katılmak için bazı pazarlarda Galaxy S5 ve Galaxy S4 için en son Android 5.0 Lollipop güncellemeyi yaymaya başlamıştı ve güncelleme için Galaxy S4 Exynos varyantına sıra geldi.

Güncellemeyi havadan yayıyoruz ve neredeyse 1 GB olan güncelleştirmeyi karşıdan yüklemek için önce bir WiFi ağına bağlı olduğunuzdan emin olmalısınız diye açıklama yapıldı.

Android 5.0 Lollipop muhtemelen bugüne kadar en büyük Android güncellemedir. İyileştirmeler ve yeni özellik çeşitliliği ile birlikte sunulur. En son güncellemede animasyonlar ve görseller, gelişmiş kilit ekranı bildirimleri ve çoklu görev arayüzü ile daha iyi performans, geliştirilmiş güvenlik, ART çalışma zamanı ve çok daha fazlası ile kullanıcılara sunulan Materyal Tasarımı bulunuyor.

 

Samsung Galaxy S4 İçin Android 5.0 Lollipop Zamanı Başladı
Samsung Galaxy S4 İçin Android 5.0 Lollipop Zamanı Başladı

Konuştuğumuz ve söz verdiğimiz gibi dünya üzerindeki her bölgeye güncelleme işlemi aşamalarını göndereceğiz ama güncellemenin aygıtlara ulaşması biraz zaman alabilir. Gerektiği gibi güncelleme yayıyoruz. Bunun için bekleyin, ya da manuel olarak Ayarlar kısmından kontrol edin. Taşıyıcı testinden geçmek zorunda olduğunu unutmayın çünkü taşıyıcı markalı versiyonlar için biraz daha uzun süren bir yayılma söz konusu olacaktır. Buna dikkat edin diyerek açıklama sonlandırıldı.

Kaynak: SamMobile

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz