FOUR JAK VE DAXTER BU YIL PS4’E GELIYOR

PlayStation 2 Classics Jak ve Daxter: Sony Interactive Entertainment, bugün Kuzey Amerika ve Avrupa’da PlayStation 4 için bu yılın ilerleyen dönemlerinde Preursor Legacy, Jak II, Jak 3 ve Jak X: Combat Racing‘in yeniden piyasaya çıkacağını söyledi. PS4‘teki diğer PS2 oyunları gibi, 1080p up-rendering, Trophy desteği, Share Play, Remote Play ve Activity Feeds de beklenmekte.

Sony Xbox’un PS4 sürümünü tartışırken, Bryan Pardilla, herhangi bir çevrimiçi özelliği içermeyeceğini açıkladı:

Doğru! Naughty Dog‘un vahşi araç savaşı PS2 klasiği Jak X: Combat Racing, Ekim 2005’te piyasaya sürülmesinin ardından ilk kez piyasaya sunulacak. Orijinal olarak PS2 için piyasaya çıkan Jak X, bu yıl PS4‘e çıkacak. Meydan okumak ve eğlenmek için bu engellenmiş arabalık kavgacıda Macera veya Sergi modunu oynayın. Hiçbir online özellik olmamasına rağmen yine de bölünmüş ekran aracılığıyla arkadaşlarınızla savaşabilirsiniz.

Sony bugünlerde herhangi bir oyun için fiyat veya Trophy ayrıntıları vermedi; bu nedenle bu yılın ilerleyen saatlerinde daha fazla bilgi almak için bizi takip etmeye devam edin. Duyuru yazıları Jak ve Daxter‘dan hiç söz etmedi: The Lost Frontier PS4 için yeniden piyasaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz