Ford Shelby GT350 Mustang

Ford bu hafta LA Auto Show öncesinde yeni Ford Shelby GT350 Mustang aracını resmi olarak tanıttı.

Ford Shelby GT350 Mustang, 500’den fazla HP dışarı pompalıyor ve 5.2 litrelik V8 motoru ile birlikte geliyor. Ford’a göre, bu şimdiye kadarki en güçlü doğal emişli üretim modeli olmuştur.

Yeni GT350 Carroll Shelby özgün fikir üzerine inşa edilmiştir. Hakim olan yol yarışının içine her gün araba girer ve gerçekten özel bir sürüş deneyimi yaratmak için bir ölçüde araca güven sağlar. Daha altıncı nesil Mustang’tan yararlanılacaktır. Shelby GT350 direksiyonu ile sürüş tutkunlarına henüz yaşamadıkları en dengeli çevik ve canlandırıcı üretim yapılmıştır.

Köşeleri ve yükseklik değişikliklerinin çeşitli yollarda geri gitmeyi zorlayacağı için bu araç üzerinde çalışma başlandı. En iyi sürüş için mümkün olan en iyi Mustang inşa etmek istendi ve hafta sonları şarkıyla çalışıldı diyen Ford’un Küresel Ürün Geliştirme grup Başkanvekili Raj Nair ‘dır.  Bu arabaya yapılan her değişiklik, güçlü, duyarlı ve fonksiyonel gereksinimleri tarafından tahrik edildi. Çevik, hassas kullanım ve muazzam durdurma gücü araca eklendi.

Bu yeni Ford Shelby GT350 Mustang altı vitesli manuel şanzıman ile geliyor ve bir Ford ayarlı Torsen LSD’ye sahiptir. Aynı zamanda, dörtlü egzoz uçları ile birlikte geliyor.

Ford Shelby GT350 Mustang
Ford Shelby GT350 Mustang

Kaynak: Ford

Paylaş
Önceki İçerikÇöplükteki 100 Atari ET Oyunları Açık Arttırmada
Sonraki İçerikMicrosoft Surface Pro 3 Reklam Umudu
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz