Ford GT350 Açık Arttırmada Yer Alacak

Ford’un tüm gelirleri hayır kurumuna gidiyor. Otomobillerinin açık artırmayla uzun bir geçmişi vardır. Geçmişte, bir Boss 302 Mustang kapalı ihalesi ve Ford Mustang açık artırma ile satılmıştı. Ford bu sefer açık arttırmaya ilk üretim GT350’yı koyacağını söyledi. Açık arttırma Arizona Barrett-Jackson olaylı olarak 17 Ocak’ta gerçekleşecek.

Araba açık artırma yeri 3008 ve bir 5.2L V8 500hp üzerinde üretim yer alacak. Ford ürettiği en yetenekli otomobillerinden biri olduğunu söyledi. Açık arttırmanın tüm geliri JDRF, Tip 1 diyabet araştırma organizasyonu fayda sağlayacak. Açık artırmayı kazanan kişinin araba mevcut olanlardan renk ve paket seçimi ile alacak.

GT350 V8 düz düzlem krank Ford’un ilk kullanımını işaretler ve Ford tarafından şimdiye kadar yapılmış olan en güçlü doğal emişli araba olacak. Araç 6 vitesli manuel şanzıman ve Ford ayarlı Torsen LSD yer alacak. Artırmada fiyat ne olacak bilemiyoruz ama büyük olasılıkla bir Ford satıcısına GT350 sipariş edildiğinden çok daha fazla olacaktır.

 

Ford GT350 Açık Arttırmada Yer Alacak
Ford GT350 Açık Arttırmada Yer Alacak

Kaynak: USA Today

Paylaş
Önceki İçerikSymphony Roar A50 Dünyaya Yayılıyor
Sonraki İçerikOnePlus Two Özellikleri Sızdırıldı
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz