Akıllı telefon pazarında olduğu gibi, tablet piyasasında da her geçen gün yeni cihazlar görüyoruz. Fluo Live 4G’de bunlardan birisi. Türkiye pazarına henüz yeni giren Fluo markasının yeni Android tableti olan Fluo Live 4G modeli yazımızın inceleme konusu. Cihazın adından da belli olduğu gibi SIM kart desteği de bulunuyor. Tablet ile birlikte 4.5G destekli SIM kartlarını da kullanabiliyorsunuz.

Cihaz fiyat– performans olarak oldukça başarılı. 399 TL fiyatı ile giriş seviyeye hitap eden Fluo Live 4G Android tabletin özelliklerine bakacak olursak şu şekilde. 8 inç büyüklüğünde 1280×800 piksel çözünürlükte ekrana sahip olan tabletde, IPS LCD panel yer alıyor. Ancak tablet herhangi bir cam koruma teknolojisini barındırmıyor. Cihaz işlemci tarafında gücünü 1 GHz hızındaki MediaTek MT6753 işlemciden alıyor. 8 GB dahili hafıza ve 1 GB RAM bulunan tabletde microSD desteği sayesinde hafızayı arttırabilmeniz mümkün. Tablet kamera olarak pek iç açıcı sayılmaz. 3.2 megapiksellik arka kamera ve 1.2 megapiksellik ön kameraya sahip tablet ile kamera olarak istediklerinizi karşılamayabilir.

Cihaz kullanıcılara İnternette gezinmek ve video izlemek için fiyatına göre iyi bir deneyim sunacak gibi görülüyor. Ayrıca batarya olarak oldukça başarılı. 4000 mAh’lik bataryaya sahip olan Fluo Live 4G uzun pil ömrü sunuyor. Cihaz yinede performans isteyen işlemler için pek kullanıcı dostu sayılmaz. Ancak fiyatına göre değerlendirilirse iyi bir tablet.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz