Türkiyede internet erişiminde sıkıntılar son bir haftadır çok arttı, BTK’nin bazı Facebook, Twitter ve YouTube’a girişleri aşırı derecede yavaşlattığı öğrenildi, peki biz VPN’siz girmek istersek Facebook, Twitter ve YouTube’a nasıl girebiliriz’in sorusunun cevabını haberimizde cevap vereceğini umuyoruz tabi oda yasaklanmaz ise..

Bilindiği gibi eskide Tunnel siteleri vardı, şimdi o siteler bir çatı altında 2016’nın başında birleşti, ama onlardada sorun çıkınca bu boşluğu onlara benzer siteler aldı, bu sitelere ulaşmak için googlede Ktunnel, vetunnel ve dtunnel gibi kelimeleri yazarak ulaşabilirsiniz.

Yaptığımız araştırmalarda bunlardan bazıları çalışıyor bazıları ise doğru düzgün çalışmadığını gördük, ama bir tanesi ile sorunsuz bir şekilde girişi başardık Dtunnel.net  Bu sitedeki bir sayfadan giriş yapmayı sorunsuz bir şekilde yaptık, tabi’ki bunların geliri reklamlardan olduğu için reklam çıkıyor, ama reklamı kapatıldığında bir sıkıntı yaşamıyoruz.

VPN programları ile belirli bir ücret karşılığında giriş sağlayabiliyoruz ama bu tür siteler ile ücretsiz giriş imkanı bulabiliyoruz, tabi BTK bu siteleri yakın bir zamanda kapatmaz ise. Facebook, Twitter ve YouTube’a özgürce bu siteleri ile girmenin yasalarımızda bir sorun teşkil etmemektedir. Tabi bu sitelere dns veya vpn arayarakta girebilirsiniz biraz zahmetli olsada ama Ktunnel, vtunnel, veya dtunnel gibi sitelere girmek istiyorsanız aşağıdaki siteden girme olasılığınız şimdilik yüksek.

Siteye girmek için Bu linke Tıklamanız yeterlidir: https://www.dtunnel.net/genel/yasak-sitelere-giris.html

12 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz