Facebook Gear VR için Yaptığı Uygulamayı Tanıttı

Oculus, sanal gerçeklik (VR) içeriğinin görünürlüğünü artırmak amacıyla Gear VR platformunun yeni bir güncellemesiyle kullanıcıların canlı anları arkadaşları ve aileleri ile doğrudan Facebook’ta paylaşmasına izin veriyor.

Özellik şu anda ABD dışındaki Gear kullanıcılarına sunuluyor ve önümüzdeki haftalarda Samsung telefonunda Android’in en son sürümüyle herkese sunulacak. VR’ye girdiğinizde universal menüden “Livestream to Facebook” düğmesini tıklamanız yeterlidir ve canlı olarak Facebook’ta arkadaşlarına canlı yayın başlatmaya başlayabileceksiniz.
Oculus Voice‘un bugün hem Rift hem de Gear VR‘de (Cumartesi) İngilizce konuşanlara yayıldığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Oculus, bir blog yazısında “Bu özellik, oyunları, uygulamaları ve deneyimleri sezgisel olarak gezmek için Oculus Home‘da sesli arama yapmanızı sağlar.”

Şirket aynı zamanda arkadaş bulmayı kolaylaştıran ve VR’de bir araya getiren bir deneyim haline gelen Oculus Events‘i de duyurdu. Kullanıcılar, Oculus Home‘da sergilenen vurgulanan etkinlikleri bulabilir ve özel Olaylar sekmesinde Oculus Events’nin tam bir listesini kontrol edebilir.

Özellik şu andan itibaren ABD dışındaki kullanıcılara sunuluyor ve önümüzdeki haftalarda Samsung’un telefonunda Android’in son sürümüyle herkese sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz