En Zor Şartlarını Üstesinden Gelen Porshe GT 3  Karlı Yollardaki Sınavında

Hızlı ve üstün yeteneklere sahip olan Porshe araçları yolların buzlu ve yağmurlu şartlarında da kullanılabilmesi için gerekli teçhizatlara sahiptir. Bunların bu özelliklerinin uygun ve güvenilir olduğunu kanıtlayabilmek için değişik yol şartlarında saatler süren testleri yapılır. Bu testler ise kullanıcıların karşılaşabilecekleri bütün olumsuz şartlar karşısında arabalarının içerisinde güvenilir sürüş yapmalarını sağlama amacıyla yapılır.

Porshe markasının GT 3 R S modelinde bulunan geniş hava kanalları hızlandığı zaman aracın yere daha yakın bir şekilde yol almasına yardımcı olur. Ayrıca hızlanma sonrası yavaşlamak için gerekli fren diskleri üzerinde soğutma kanalları mevcut. Büyük bir arka hava kanatları sayesinde bu araç daha büyük bir ihtişamla kullanıcılarına güven veriyor. 3.8 litrelik büyük motoru sayesinde bu Porshe araçları tam 3.5 saniyede 100 km hıza ulaşabilirler. Porshe üretimi için altı vites düşünülse de ilk aşamada otomatik vites ile piyasa da olacak. Bu araç kar şartların da iyi bir performans sağlayabilmesi için özel olarak hazırlanan yollarda test edildi. Bir çok aracın beraber çıktığı yollarda hız alırken birbirleri ile olan uyumunun da sıra dışı oluşu kontrol edildi.

Üstün yetenekli araba üreten firmalar bu testleri farklı ortamda yapıyorlar ve kullanıcılarını hep daha iyisini sunmanın peşinde olduklarını göstermekteler.

En Zor Şartlarını Üstesinden Gelen Porshe GT 3  Karlı Yollardaki Sınavında
En Zor Şartlarını Üstesinden Gelen Porshe GT 3  Karlı Yollardaki Sınavında

Kaynak: Autoexpress

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz