Eğitim Serisi Dell Chromebook 11 Satışta ve Dell Latitude 11 Göründü!

Dell bu hafta öğrenciler için tasarlanmış ve isteğe bağlı dokunmatik ekran olmadan satın alınabilir olacak yeni Dell Chromebook 11 ve Latitude 11 Eğitim Serisi sistemini duyurdu.

Dell Latitude 11 Intel Celeron N2840 çift çekirdekli işlemci ile donatılmış Microsoft Windows 8.1 sistemi ile çalışır. 4 GB RAM ile birlikte dahili depolama 16 GB desteklemektedir.

Latitude 11 Eğitim Serisi hedeflenen öğrenci gruplarına dokunmatik ekranı ile 3 Mart 2015’te sunulacak. Haziran 2015’te de bir dokunmatik ekran olmadan satın alınabilir olacak. Sam Burd, başkan yardımcısı ve genel müdürü, Dell Kişisel Bilgisayar Ürün Grubu açıklar:

-Sınıflar hızla değişiyor ve yenilikçi teknoloji öğrencilerin ortak bir eğitim deneyimi için önemli bir yoldur. Okulda eğitim cihazlarının yaşam döngüsü boyunca gerçekten sağlam olması gerekir. Bireysel öğrenme ihtiyaçlarını yeterince karşılamak ve sınıf içinde basit işbirliği yapmak için güçlü ve esnek olması gerekir. Son eğitim çözüm araçlarımız da ilgi çekici bir öğrenme deneyimi sağlamak için öğrenci, öğretmen ve yöneticilere sunulur.-

 

Eğitim Serisi Dell Chromebook 11 Satışta ve Dell Latitude 11 Göründü!
Eğitim Serisi Dell Chromebook 11 Satışta ve Dell Latitude 11 Göründü!

Chromebook 11 yeni sürümü  düşük-güçlü Intel Bay Trail işlemci yerine daha güçlü Haswell işlemcilerle donatılmıştır ve 250 $ fiyatlı Dell web sitesinden doğrudan satın alınarak temin edilebilir.

Kaynak: Dell

Paylaş
Önceki İçerikApple Uygulama Boyutu Sınırı Arttırıldı!
Sonraki İçerikNokia Here İndirilebilir!
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz