EDAG Light Cocoon 3D Baskılı İskelet Araba Tasarlandı

Cenevre Motor Show EDAG Mühendislik 3D kaynaşmış birikim modelleme olarak adlandırılan yeni bir teknik kullanarak basılmış olan bir iskelet yolcu hücresi ile donatılmıştır EDAG Light Cocoon şeklinde yeni bir araba gelişmekte olduğunu açıkladı.

Şimdi şirket gelecekte hafif yapı, Jack Wolfskin kumaş ile hava tekstil dış deri paneli ile kombine edilmiş bir tam, bionically optimize araç yapısı olacağını düşünüyor.

Yeni EDAG Light Cocoon için ilham doğadan alındı ve EDAG baş tasarımcısı, Johannes Barckmann sürdürülebilirlik vizyonunu devam ediyor – doğa tarafından gösterildiği gibi. Hafif, verimli, ve herhangi bir atık olmadan dedi ve EDAG Light Cocoon kesinlikle gerekli olan malzemeleri kullanan 3D yazıcıdan, istikrarlı bir, şube benzeri yük taşıyan yapı sunuyor dedi.

EDAG Light Cocoon kompakt, dinamik bir spor otomobil geleceği sunan bir konsept olarak tasarlanmış, aynı zamanda gelecekteki hafif yapı nihai kullanarak benzeri görülmemiş bir koruma ile yolcu taşımayı sağlar olmuştur.

Jack Wolfskin, açık uzmanları, ideal bir proje ortağı yeni dış gövde kaplama olarak hizmet etmek, aynı zamanda son derece dayanıklıdır, denenmiş ve test edilmiş streç kumaş tedarik etti.  Başlamak için fütüristik sesler ile bu yaklaşımın kendi özel çekiciliğini yarattı. 19 gr / m² ağırlığında, Jack Wolfskin malzemesi minimum ağırlığı maksimum hafif tasarım gereksinimlerini destekler.

 

EDAG Light Cocoon 3D Baskılı İskelet Araba Tasarlandı
EDAG Light Cocoon 3D Baskılı İskelet Araba Tasarlandı

Kaynak: Autoblog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz