İletişim öğelerinden biri olan telefon sizce en pahalı olanı ne kadar olabilir? Biz bunu araştırdık ve bulduk tam tamına 22.500 tl. Yanlış okumuyorsun 22.500tl. Ultra zenginlerin kullandığı vertu marka cep telefonu dünyanın en pahalı telefonu olmuştur. Peki  bu vertu marka cep telefonunun özelliği visit site nede bu kadar pahalı bu soruyu sizler gibi bizde sorduk ve araştırdık işte ayrıntıları.

Pahalı ve lüks telefon denilince akla ilk gelen markalardan bir olan vertu yazın başlarına doğru  yaklaşık olarak 20 bin TL değerinde yeni bir telefon olan Signature Touch’ı çıkartmıştı ve satışı patlama yapmıştı. Şimdi çıkartmayı planladığı yeni bir telefon üzerinde çalıştığını anlattı. Yeni çıkartacakları bu telefonda yazın başında çıkartmış olduğu Signature Touch’dan daha farklı olmayacağını ama daha ağır metallerden yapılacağını açıkladı şimdi birazda bu yeni çıkartacakları telefonun özelliklerini anlatalım.

Yeni çıkartılması planlanan telefonun adı vertu aster olarak planlanmış. Daha önce de değinmiştik ağır metallerden üretileceğini vertunu yeni çıkartmayı planladı aster titanyum alaşımından üretilecek ve piyasaya sunulacaktır. Tahmin edilen özellikleri ise Signature Touch’a benzer özelliklere sahip olacağı düşünülüyor özellikleri ise ; 4. 7 inç büyüklüğü ve genişliğinde 1080×1920 piksel çözünürlüğünde geniş bir ekran, 2 GB ram, 64 GB dahili depolama alanı,  dört çekirdekli mega bir hafıza hızı, 2. 3 GHZ Snapdragon işlemci, NFC, LTE, 13 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, toplamda 195 gram ağırlında ve işletim sistemi androit olacaktır. Yapılan tahminlere göre de androit 4. 4 işletim sistemi kullanılacak. Bu özelliklere bakılacak olursa güçlü bir hafıza ve hıza sahip olacağı kesin gibi görülüyor. Titanyum alaşımından yapılması da telefona ayrı bir dayanıklılık katacağı kesin. Bu dayanıklılık tabi ki beraberinde uzun ömür getirecektir. Vertu telefon firmasının yaptığı hemen hemen her telefon ultra lüks sevenlere hitap ediyor ve firma her seferinde çıkartığı telefonlardan çok yüklü karlar elde etmekte bakalım yeni çıkarttıkları vertu aster yine ultra lüks telefon seferler için ilgi odağı olabilecek mi?

Paylaş
Önceki İçerikApple Şikayet Sayısını Arttırdı
Sonraki İçerikWhich Nfl Team Has Won Probably The Most Championships
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim