Ancak bu duruma rağmen yine de birçok kullanıcı siteye giriş yapmak ve kayıt yapmak gibi işlemlerde sıkıntı yaşayabiliyor. Bu durumu aşmanız için bu yazıda resimli anlatımını yapacağımız adımları birer birer uygulamanız yeterli olacaktır.

Bütün bunlar dışında yine de giriş yapma veya kayıt olma işlemleriniz gerçekleşmiyorsa, muhtemelen tarayıcınızda veya internet bağlantınızda bir sorun vardır. Öncelikle buradan sitenin giriş sayfasına ulaşmanız gerekiyor. Bunun ardından eğer bir Twitter hesabınız yoksa, yeni bir hesap açmanız gerekiyor. Bunun için de linke tıkladığınızda karşınıza gelen ekranın sağ kenara yakın taraflarında aşağıdaki gibi bir kayıt formu göreceksiniz.

Twittera-kaydol

Twitter’a kaydolma formu.

Buradan ad ve soyadı, e-posta ve şifre gibi kendinize saklamanız gereken bilgileri girdikten sonra “Twitter’a kaydol” butonuna basmanız ve Twitter’a koydolmak için birkaç küçük işlem daha yapmanız gerekli. Bu işlemlerin de ardından artık yeni bir Twitter hesabınız var demektir. Artık bu hesap ile rahatlıkla Twitter’a giriş yapabilirsiniz.

Peki Twitter’a nasıl giriş yapılır?

Bunun için sadece kayıt sırasında verdiğiniz birkaç bilgiyi kullanmanız gerekecek. Sitenin anasayfasında yer alan aşağıdaki bölme dikkatinizi çekecektir.

Twitter-giris

Twitter giriş.

Yukarıdaki bölmeye kayıt sırasında verdiğiniz telefon, e-posta bilginizi veya yine kayıt sırasında oluşturacağınız kullanıcı adını girmeniz gerekecek. teknolojisende.com Bunun ardından ise giriş yapmanıza son bir adım kalıyor. O da aşağıda gördüğünüz bölmeye kayıt sırasında belirleyeceğiniz şifrenizi girmek.

Twitter-giris_1

Twitter giriş.

Bu bölmeye şifrenizi de girdiyseniz artık tek yapmanız gereken “Giriş Yap” butonuna tıklamak. Şayet şifrenizi hatırlamıyorsanız hemen alt kısımda yer alan “Şifreni mi unuttun?” butonuna tıklayarak gerekli yönergeleri takip edebilirsiniz. Ayrıca ülkenizde Twitter yasağı varsa program kullanmadanda Twitter’e girebilirsiniz. Girmek için TIKLAYINIZ, umarım bu yazımız size faydalı olmuştur, yorumlarınızı bekliyoruz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz