Chevrolet kamyonet satın almak isteyen bir sürü insan piyasa dışında fiyatlandırılan pahalı araçlardan olacağını biliyor. Ancak bu kez pazara uygun bir kamyon arayanlara ve alıcıların bazılarına yardımcı olmak için, Chevy 2015 Silverado Custom duyurdu. Chevy bu tarzın temellerinin kamyona dayandığını söylüyor.

2015 Silverado Custom V8 motoru ile bir çift kabin, dört-kapılı kamyon 33.820 $ bir fiyatla satışa sunulur. Fiyat içinde kamyondaki bütün fantezi iç trimi almazsınız. Kumaş koltuklar ile birlikte gelen kamyonet ön koltuklarda üçüncü şahısa binmek için izin veren bir kat aşağı orta konsol ile bir tezgahı bulunur.  Varsayalım ön koltuk 40/20/40 olarak tasarlanmış olsun.

KamyonetV8 motoru ile iyi yakıt ekonomisi vaat eder o fiyata 5.3L V8 EcoTec3 üreten 355hpi ile donatılmıştır. Alıcılar da 4.3L V6 EcoTec3 seçebilirler. Chevy elektrikli camlar, elektrikli kilit, krom tamponlar üzerinde gövde rengi üst kapağı, eğim direksiyon simidi, cruise ve 4G LTE ile Chevy MyLink ile Silverado Custom’a uyum sağlamıştır.

 

Chevy 2015 Silverado Custom  Özel Kamyonet
Chevy 2015 Silverado Custom  Özel Kamyonet

Kamyonet ABD etrafında Chevy bayilerinde bu ay sipariş ile satışa sunulacaktır.

Kaynak: GM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz