Aslına bakarsanız Casio, saat firmalarının sergilediği gelenekselliğe zıt düşen bir tutumla teknolojinin getirdiği yeniliklerin izinden giderek, Android veri tabanı bulunan bir akıllı saat çözümünü üretti. Casio’nun ürettiği Casio Smart Outdoor Watch, CES 2016’da kullanıcılara lanse edildi. Doğal şartlara uyumlu olarak tasarlanmış olan saat, oldukça uzun sayılabilecek 30 günlük pil ömrü, 50 metre su derinliğine dek çalışmasıyla ön plana çıkmıştı.

Cihaz çift katmanlı monochrome LCD ekranı bulunduruyor, böylelikle pil ömründen fazlaca tasarruf sağlıyor. ABD Ordusu’nun standartlarına uyumlu bir şekilde geliştirilmiş olan saat, Android Wear uygulamaları için de uyumlu bir biçimde tasarlanmış. teknolojisende.com 1.32 inçlik ekranı bulunan saat 320×300 çözünürlüklü; aynı zamanda da kırmızı, turuncu, siyah, yeşil biçiminde 4 renk seçeneğiyle birlikte kullanıcılara sunuluyordu. Önceleride Nisan ayı itibariyle kullanıcılara sunulması beklenmekte olan saat, Nisan ayı gelmeden satışa çıkarılacak.

The Verge’de bulunan habere baktığımızda öncelikle ABD ile Japonya’da 25 Mart ayında satışa çıkarılacak çözümün, satış fiyatı 500 dolar olacak gibi görünüyor. Bu yeni cihazın Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı büyük merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz