Son sunduğu oyun olan Infinite Warfare ile kullanıcılarına dehşetini çeken, ve karşı rakibi Battlefield’in ‘‘Battlefield 1” gibi mükemmel bir oyun’un gelmesiyle gölgede kalan Call Of Duty, zirveye tekrardan oturmakta kararlı.

”TheFamilyVideoGamers” adlı bir YouTuber, Call of Duty 2017 konsept pazarlama resminin sızdırılmış görüntüleri gibi görünen videoları yayınladı.

Sızdırılan görüntüler, Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty 2017‘nin II. Dünya Savaşı sırasında gerçekleşeceğini gösteriyor.

Resimler, Activision’ın tanıtım görüntüleri ve kutu sanatları için yarattığı resimleri göstermektedir.

Ayrıca, Activision, oyunun adlandırma şemasıyla açıkça anlaşılmaya ve buna “Call of Duty: WWII” adını vermeye karar vermiş görünüyor. Bu muhtemelen Call of Duty 4 oyunundan önce Call of Duty oyununun en basit adıydı.

Activision bugün itibariyle bunlardan hiçbirini doğrulamadı. Activision şu ana kadar sadece unvanının Sladgehammer tarafından geliştirildiğini doğruladı ve ‘Call of Duty’ i köklerine geri götürecek. ‘
Call of Duty, sahiden de köklerine geri dönerek bir Dünya Savaşı ile sunulacak. O savaşta muhtemelen , oyuna da ünvanını koyacak olan II. Dünya Savaşı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz