Cadillac ATS-V Performans Otomobili Tanıtıldı

Cadillac ATS-V Performans Otomobili Tanıtıldı

Cadillac resmen yakında LA Auto da göstereceği tatlı ATS-V performans otomobili açıkladı. Fotoğraflar artık sızmış birlikte o yetkilinin yapacağı bir şey kalmamıştı. Araçtaki tüm ayrıntıları bu nedenle açıklayacak. ATS-V çok etkileyici bir araba gibi gözüküyor. Fotoğraflarda, güçlü motoru soğuk tutmak için soğutma yuvaları sürüsü önünde geniş bir saçak ile bir araba görüyor. Aracın aynı zamanda her yerinde yükseltilmiş frenleri ve lastikleri ve bazı karbon fiber çerezleri var.

Araba 450 hp üreten bir twin-turbo 3.6L V6 tarafından desteklenmektedir. GM, BMW M4 için doğrudan ATS-V hedefliyor. Araba ağırlığınım ne kadar olduğuna dair açık bir şey söylenmiş değil ama iyi işleme ile tasarlanmış olacağı düşünülüyor. Amerikan otomobillerde bazen taşımanın doğrusal güç kadar önemli olduğunu unutmamak gerekir.

Umarım GM bu hatırlar ve ATS-V’yi yolda, evde ve şehirdeki seyir ve rampalarda hızlandırma için twisties’i uygun görür. Bu arabanın gerçek bir manuel şanzıman seçeneğinin olduğu anlaşılmaktadır. Yakında ne kadar maliyeti olduğunu göreceğiz. GM M4 nişan almak istiniyorsa arabanın ucuz olması gerekiyor. GM markalarından biri tarafından yapılmış bir şeyde primler hak edildiği düşünülüyor.

Kaynak: motortrend

Cadillac ATS-V Performans Otomobili Tanıtıldı
Cadillac ATS-V Performans Otomobili Tanıtıldı
Paylaş
Önceki İçerikAssassin Creed Rogue Yakında Geliyor
Sonraki İçerikGiyilebilir Teknoloji Platformu Newton2 Ve M200 Chip’i Tanıttı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz