DUYGULARINIZI KONTROL EDİYOR

Teknoloji durmak bilmiyor. Bilim bu sefer de beyninizi okuyabilecek bir cihazın peşine düştü. Çoğu zaman insanlar aşırı stresli ve beyin yorgunu olabiliyor. Ve bazen zihninizi temizlemeniz ve rahatlamanız gerekebilir.İster inanın ister inanmayın ama, bilim aklınızı okuyarak rahatlayabilmenizi sağlayacak bir cihaz üretti.Şaka yapmıyoruz bu bir gerçek. Bu meditasyon esnasında Muse Brain Sensing Headband adı verilen cihaz alnınızın etrafını asrıyor ve hava durumu sesleri çıkarıyor. Cihaz sizin sakin, kızgın, öfkeli ya da mutlu olduğunuzu hissedebiliyor. Zihninizin tekrardan stres veyahut diğer duygulara girdiğiniz anda, sizi doğru yola sokmak için yoğun bir ses çıkarıyor. Bu kulağa tuhaf geliyor ama gerçek! Bu cihazı gerçekten araştırmalısınız!

Cihazın ürün sayfasında bazı ayrıntılar verildi. İşte ürün sayfasında verilen o ayrıntılar:

  • Muse, kişisel meditasyon asistanıdır.
  • Bazen zihniniz sakin bazense, aktiftir. Musa sakin bir zihin için size rehberlik edecek. Yapmanız gereken Muse kafa bandını ve kulaklıklarınızı takın, uygulamayı başlatın ve gözlerinizi kapatın. Kendinizi bir plaj ya da yağmur ormanının içerisinde hayal edin.
  • Meditasyon yaparken, Muse zihninizin sakin ya da aktif olup olmadığını ölçer ve bu verileri hava durumu seslerine çevirir.
  • Sakin olduğunuzda, huzurlu hava sesi duyarsınız. Zihniniz dolaştığında, sizi daha sakin bir yere götürecek hava yoğunlaşacaktır.
  • Her oturumdan sonra verilerinizi gözden geçirin, hedefler koyun ve her seferinde daha iyi hale gelen derin tattırıcı bir meditasyon uygulaması oluşturun.
  • Daha fazla bilgi için Kullanım Kılavuzu, SSS ve Teknik Özellikler bölümüne bakın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz