BMW Motorsports BMW M6 GT3 Duyurdu

BMW Motorsports BMW M6 GT3 Duyurdu

BMW Motorsport yeni BMW M6 GT3’ü duyurdu, 2010 yılından beri yarışlarda yerini alan araçların yerine yeni BMW Z4 GT3 araç geçecek.

Aracın şasisinde olduğu gibi BMW M6 GT3 yarış için özel olarak modifiye edilmiş. İkiz turbo 8 silindirli 4.4 litrelik benzinli motor ile geliyor.

BMW Motorsports Direktörü BMW M6 GT3 gibi tamamen yeni bir araç geliştirilmesinden daha heyecan verici şeylerin olmadığını söylemiştir. BMW Motorsports Direktörü Jens Marquardt bu aracın özelliklerinin BMW Z4 GT3 başarısı kadar mukadder olduğunu belirtmiştir.

BMW Z4 GT3, son yıllarda dünyada başarı ve zevki birleştirerek müşteriler arasında çok popüler oldu. Tabii ki BMW M6 GT3 bu başarısını takip etmek isteniyor ve sonuçta, kendilerine koydukları hedefte bulunan ve mümkün olan en iyi malzemeleri müşterilerine sunmak isteniyor.

BMW M6 GT3 ile motor sporlarında BMW M otomobil yüksek ürün maddeyi göstermek istediklerini söyleyen Jens, hepimiz ilk testleri eylem görmek için çok heyecanlıyız diyerek duygularını paylaşmıştır. Yaptıkları ilk tasarım skeçleri belli etmek olmuş. Bu araç wow faktörüne sahip olacak.

Jens, müşterilen BMW’den beklediği gibi BMW Z4 GT3 aracı ile müşterilerine tam destek sunmaya devam edeceğini söylemeye gerek olmadığını da sözlerine ekledi.

BMW 2015 ilk çeyreğinde yeni BMW M6 GT3’ü için testlere başlayacak ve 2015 sonuna gelmeden önce aracın satışa sunulacağı bekleniyor.

Kaynak: BMW

BMW Motorsports BMW M6 GT3 Duyurdu
BMW Motorsports BMW M6 GT3 Duyurdu
Paylaş
Önceki İçerikHTC One M8 Eye Çin’de Tanıtıldı
Sonraki İçerikAmpy Hareket Şarj Cihazı Cihazları Şarj Etmek İçin Hareketinizi Kullanır
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz