BMW Markasının 100. Yılında Üretilecek Olan Güçlü Araba Modeli

BMW markası yüzüncü yılı için üretilecek olan i8 araba modelini belli bir süre sonra kullanıma hazır olacağını göstermek için tanıtımı yapıldı. Bu güçlü arabanın kullanıcılarla buluşabilmesi için bir ya da bir buçuk yıl beklememiz gerekecek.

BMW markası melez bir araç diye de tabir edilebiliyor. Bu aracın üzerine normal BMW spor modellerinden farklı bir popülariteye sahip olması için bu büyük marka nakit arayışı içinde. Bu aracın 204 hp elektrik motoru bulunmakta elektrik motoru deyince yanlış anlaşılmaya meal vermemek için gücünü söylemek yeterli. Bu makine tam olarak 320 beygir gücünde 2.0 litre bir motora sahiptir. Bu aracın dört tekerleğine de tahrik gitmektedir. Bu araç tam 3.5 saniyede 100 km hıza ulaşabilmektedir. 2016 yılında yüzüncü yılını kutlayacak olan BMW markası bu aracı bu sebeple bu tarihe yetiştirmeyi umuyor. Ayrıca BMW için ayrı bir yeri olan şirketin CEO’su Norbert Reithofer emekliliği de bu aracın üretiminin bitmesine denk gelecek şekilde ayarlanmıştır.

Bu Alman markası üstün özellikli araçları üretmede bir numara olarak bilinmektedir. Bu üretim zincirinde saygı duyulacak Norbert Reithofer gibi çok fazla insan vardır. Bu araçların hepsi bu üstün özellikli araçları üretebilmek için çalışmış ve çalışmaya devam edeceklerdir.

BMW Markasının 100. Yılında Üretilecek Olan Güçlü Araba Modeli
BMW Markasının 100. Yılında Üretilecek Olan Güçlü Araba Modeli

Kaynak: Autoexpress

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz