Blizar StarCraft’ı tanıttı

Herkesin favori gerçek zamanlı strateji oyunu Blizzard başkanı Mike Morhaime’in, bu haftasonu Güney Kore’de düzenlenen I <3 StarCraft etkinliğinde yaptığı açıklamada, orijinal oyun ve Brood War yüksek çözünürlükteki versiyonu olarak piyasaya çıkacak.

Yeni sürüm 4K’da olacak ve yenilenmiş ses ve diyalog ile sunulacak. Daha da önemlisi, aynı zamanda şirketin Blizzard App (eski adıyla Battle.net) tarafından desteklenecek, yani oyunu Overwatch ve Hearthstone oynamak için kullandığınız aynı PC’den kolayca başlatabilirsiniz. Bu, oyuncularla çevrimiçi oynamak için onları bulma sürecini kolaylaştırmaya yardımcı olan, beceri ve tercih edilen yarışı dikkate alan bir tür arabuluculuk sağlıyor.

Piyasaya 1998 yılında çıkan Starcraft, Blizzard için Warfcraft kadar değerli. Konuyla ilgili açıklamalarda da bulunan şirketin CEO’su Morhaime, ” StarCraft serüveni, oyunun iç dengesi ve bütün minik detaylarıyla, Blizzard şirketi DNA’sının bir özünü içermekte ve 20 yıldır durmadan devam eden, korumayı başardığımız çizgiyi yansıtmakta’ ifadelerini kullandı.

Starcraft: Brood War‘ın yüksek kalitedeki haliyle piyasaya çıkacak Starcraft Remastered, güncellenmiş grafikleri, 4K UHD desteği, geliştirilmiş diyaglor,ses ve ‘matchmaking’ sistemiyle birlikte, Blizzard’a 13 farklı dil seçeği de sunucak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz