Titanic battı ve birçok kişi tarafından büyülenen tarihi bir olay oldu. Bu konuda yapılan belgeseller, bu konuda yazılmış kitaplar çeşitli ve detaylı. Elbette filmi de var Kendi zamanında Titanic keşfetmek istiyorsanız, şimdi yapılıyor. Yeni bir oyun şansı sayesinde buna erişeceksiniz.

Bu ilk Titanic oyunu olmasa da, bu olay ile ilgilenenler için en güzeli olabilir. İyi grafiklere sahip ve iyi gibi görünüyor. Bu oyuna Titanic: Honur ve Glory denir. Gemi batıyor ve bu macera oyununda oyuncular, ilk kişi modunda bir cinayet-gizemi çözmeye çalışıyor.

Onlar gemide ve Titanik’i hissettirmek gerekir. Oyunda anılara dayanılacak ve  gemiden önemli karakterler yer alacak. Oyunun yazarı ve yapımcı Tom Lynskey – Biz bir oyuncu yolculuk ve batma esnasında Titanik’te olsaydı nasıl bir şey olurdu bunu hissetmek için izin veren bir deneyim yaratıyoruz diyor.

 

Batarken Titanic’i Keşfedin!
Batarken Titanic’i Keşfedin!

IndieGoGo üzerinden kampanyaya bağışta bulunmak istiyorsanız, sadece ayrıntılar için web sitesine gidip bu ilginç ve güzel görünen oyuna bakabilirsiniz. Ayrıca titanichg sitesi resmi web sitesidir.

Kaynak: Ubergizmo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz