Audi’nin Yeni Nesil Q7 SUV Modeli

Audi’nin Yeni Nesil Q7 SUV Modeli

Audi 2015 yılında ikinci nesil Q7 SUV modeli ile e-tron hibrid versiyonunu başlatacak olmanın heyecanında. Audi yeni çıkaracak olacağı Q7 e- tron ikinci nesil Q7 olarak sunduğu bu otomobil gelecek yılda Porsche Cayenne S modeli ile kafa kafaya özelliklere sahip olacak. Ayrıca gelecek nesilleri düşünen Audi markası bu arabalar için CO2 emisyonunu düşürmek amaçlı hibrit modeller üretecek.

Yeni Q7 modeli elektrik motoru ilavesi ile Cayenne S gibi 316 bhp ve 3 litrelik kompresörlü V6 motorunu kullanacak. Ekonomik olması için de ayrı çalışmalar yürüten Audi piyasada en iyi olmak için elinden geleni yapıyor. Bu çalışmalarının meyvesini yiyen Audi arabalarında %20 oranında CO2 çıkışını azalttı. Bu seviyeye ise sadece 6 yılda gelen Audi bu konuda kararlılığını koruyarak doğaya daha az kirlilik veren motorlardan kurtulmayı hedeflemekte.

Yukarıdaki özellikleri ile diğer rakiplerine örnek olan Audi markası gittiği yolda ne kadar doğru kararlar aldığını gösteriyor. Geleceğin otomobillerini üretmek için en iyisini yapma gayreti gösteren Audi mühendisleri sıkılmadan yolarına devam edeceğe benziyor. Farklı olmak isteyenler için biçilmiş kaftan olan bu otomobil sürücüsüne rahatlık ve konfor konusunda istediğini verecektir.

Kaynak: autoblog

Audi’nin Yeni Nesil Q7 SUV  Modeli

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz