Asfalt Eriten Güzellik Aston Martin Yılbaşına Özel Aracını Çıkarttı

Her erkek arabasının üstün özelikte olmasını ister. Bu özellikleri ile övünmekten geri kalmazlar. Üstün özelliklerde olan araç modelleri arasından bir tanesi de Aston Martin markasıdır. Yıllardır çizgisinden vazgeçmeyen bu aracın üreticileri her yıl üzerine yeni özellikler ekleyerek piyasaya araçlarını sunmaktalar. Müşterilerinin bu araçta en başta aradığı özellik yüksek hız ve performanslı olmasıdır. Bu sebeple üretici firma yetkilileri bu aracın sürücüsünü kendinden emin ve özel duygular taşıyabilmeleri için üstün ve hassas bir ü çalışma ürünü çıkartmak için ekstra özen gösterirler.

Bütün Aston Martin araçlarının ayrı bir hikâye ile üretimi yapılmaktadır. Çünkü bu araçlar müşterinin isteğine göre özel olarak üretilip sunulmaktadır. Bu sebeple bu aracın kullanıcıları performansından üstün olduğunu hissettiği gibi ayrıca sadece kendisi için üretildiği için ayrı bire haz duygusu yaşar. Yılbaşının gelmesi ile bu aracın üreticileri özel bir model daha çıkarma ve sunma telaşına girdi.

Tam olarak 8 vitesli asfalt makinesi yılların verdiği özgüven ile bu yılda tam altı litrelik V8 motoru olan bir model daha çıkarttı. Bu devasa motoru sayesinde tam 325 km hıza ulaşabiliyor. Ayrıca seri bir araç olduğunu da kanıtlarcasına 3,5 saniyede 100 km hıza ulaşabilmektedir.

Asfalt Eriten Güzellik Aston Martin Yılbaşına Özel Aracını Çıkarttı
Asfalt Eriten Güzellik Aston Martin Yılbaşına Özel Aracını Çıkarttı

Kaynak: Gizmag

Paylaş
Önceki İçerikLenovo Yoga 3 11 Özellikleri Keşfedildi
Sonraki İçerikGoogle Project Ara Marvell, NVIDIA İşlemci Modülleri Geliştiriliyor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz