Artık Instagram Canlı Yayınını Kayıt Edebileceksiniz

Instagram Live ile ilgili en kötü şeylerden biri videoların her zaman silindiğiydi. Canlı akışınız bittikten sonra içeriğiniz sonsuza dek silinir –  videonuzu kaydeden Facebook Live veya Periscope’de ise, kitleniz canlı yayın bittikten sonra dahi izleyerek görüntüleyebiliyor.

Şirket, yayıncıların, canlı yayınları akış yaptıktan sonra telefonlarına kaydetme seçeneğine de sahip olabildiklerini açıkladı. Üstelik kullanımı da çok basittir. Akışınız sona erdiğinde, sağ üst köşede bir kaydetme düğmesi görürsünüz. Dokunduğunuzda video kamera rulonuza kaydedilir.

Bunun söylenmesi, yayıncıların akışını sürdürme seçeneğine sahip olması, insanların yaşama kararı verme vesayetlerini arttırmalıdır. Önceden kullanıcılar, önemli bir anı (ve bunun yerine kendi kamera uygulaması veya Snapchat’la kayıt yapmak) ölümsüzleştirmek için pek bir seçeneği yoktu. – çünkü o videoları sonsuza kadar kaybedeceklerini biliyorlardı. Artık kullanıcılar her iki dünyanın da en iyi özelliklerini alabilir; ilginç canlı içeriği izleyicileriyle paylaşabilir, özel bir ansa sonsuza dek kaydetme seçeneğine sahip oldular.

Güncelleme bugün iOS ve Android telefonlar için kullanıma sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz