Apple'ın en son ve en başarılı ürünü Siri şimdi Türkçe Siri dün akşam saat 20.00'de iOS 8.3 çıkması ile birlikte şimdi Türkçe olarak yayın yapıyor. Türkçe Siri Sesli Komut Sistemi ile çalışması ile İyi derecede yapay bir zekaya sahip olması Kullanıcıların çok ilgisini çekti.

Apple’ın en son ve en başarılı ürünü Siri şimdi Türkçe Siri  dün akşam saat 20.00’de iOS 8.3 çıkması ile birlikte şimdi Türkçe olarak yayın yapıyor. Türkçe Siri Sesli Komut Sistemi ile çalışması ile İyi derecede yapay bir zekaya sahip olması Kullanıcıların çok ilgisini çekti.

O Kadar iyi ki size fıkra  bile söylüyor. Türkçe Siri iOS 8.3 ile birlikte gelmesi ile Sosyal medyada oldukça kullanılmaya ve gelikler yapılmaya başlandı.

İlk gün olmasına rağmen Günün fenomeni olduğunu rahatça diyebiliriz. Sosyal medyada Türkçe Siri’nin bazıları doğru bazıları geyik olan Oluşturulan Türkçe Sirinin Caspleri’nin bazılarını paylaşalım.

Apple'ın en son ve en başarılı ürünü Siri şimdi Türkçe Siri  dün akşam saat 20.00'de iOS 8.3 çıkması ile birlikte şimdi Türkçe olarak yayın yapıyor. Türkçe Siri Sesli Komut Sistemi ile çalışması ile İyi derecede yapay bir zekaya sahip olması Kullanıcıların çok ilgisini çekti.
Apple’ın en son ve en başarılı ürünü Siri şimdi Türkçe Siri dün akşam saat 20.00’de iOS 8.3 çıkması ile birlikte şimdi Türkçe olarak yayın yapıyor. Türkçe Siri Sesli Komut Sistemi ile çalışması ile İyi derecede yapay bir zekaya sahip olması Kullanıcıların çok ilgisini çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz