APPLE’DAN 70 MİLYON PANEL SİPARİŞİ

Birkaç Nikkei kaynağına göre, bu yıl 70 milyon rakam verilecek. İddia, IHS Markit analisti David Hsieh tarafından desteklendi ve Apple‘ın panele ihtiyaç duyması halinde Samsung‘un 95 milyon panel gönderebileceğini ekledi.
Apple‘ın bu yıl iPhone 8‘i piyasaya sürmesi bekleniyor. Söylentiler, şirketin bu amiral gemisi ile ilk kez OLED panelleri kullanacağını öngörüyor. Bu söylentilere, Apple’ın yaklaşmakta olan amiral gemisi hakkında en büyük ipucu Apple’ın 70 milyon OLED panelini sipariş vermiş olması. Apple’ın, iPhone 8 ile 5.2 inçlik bir panel kullandığına inanılıyor.

Samsung, Apple’in daha fazla OLED panelini daha fazla talep edeceği görüşünde. Raporda, iPhone 7’lerin ve 7s Plus’ın öncekilere çok benzeyen 4.7 inç ve 5.5 inç LCD panelleri kullanmaya devam edeceği belirtiliyor. 2017, ilk iPhone’un piyasaya sürülmesinin ardından 10. yılında, Apple’ın bazı özelliklerini iPhone 8’e özel tutması bekleniyor.

FİYAT 1000$ CİVARINDA BEKLENİYOR

Apple‘ın ekranın içine gömülü olan parmak izi tarayıcısı ile Home Button düğmesini terk ettiğinden de bahsedildi. Yeni iPhone’un taban modeli için 1000 $ veya daha yüksek maliyete mal olacağı söyleniyor. Diğer söylentiler arasında kablosuz şarj etme, 3D sensörü kullanarak yüz tanıma ve gelişmiş pil ömrü yer alıyor.

Apple, iPhone 8‘i büyük bir başarıya dönüştürmek için hiçbir taşı açık bir şekilde bırakmıyor. Şirket, görünüşe göre yıl sonundan önce cihazın 5 milyon adet satılmasını umuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz