Bloomberg News‘teyapılan bir habere göre Apple, kullanıcılarının müzik indirme, radyo hizmetini ve yürütme seçeneklerini daha fazla geliştirmeyi hedefliyor.

Cupertinolu şirketin Apple Music’in bu yenilenmiş ve güncellenmiş versiyonunu bu yıl Haziran ayında yapılacak olan Worldwide Developlers Conference’ta (WWDC) kullanıcılarına ve piyasa için sunması bekleniyor. Apple, yep yeni ara yüzü ve gelişmiş işlevsel özelliklerini Wordwide Developlers gibi bir  etkinlikte tanıtmayı düşünmesi  çok akıllıca ve güzel reklam  olmuş. Zaten var olan sayıları 13 milyonu aşan Apple Music üyeler arasında yapılan eleştiriler sonucunda kendini baştan yaratmaya karar vermiş görünüyor.

Milyonlarca üyelerin tek noktada birleştiği olumsuz yorumlar, Appel Music’in popüler bir uygulama olmasına rağmen zihin karıştırıcı arayüzü ve yeterli derecede işlevi olmayan özellikleri olmasıydı. Apple, kullanıcılarından aldığı bu olumsuz yorumlar karşısında suskun kalmayıp yepyeni görüntüsü ve kaliteli işlevi Apple Music’i yeniden piyasaya sunarak üyelerinin gönlünü almayı kafasına koymuş gözüküyor. Bu da Apple için müşteri memnuniyetin ne derecede önemli olduğunu gösteriyor. Bu konuda Apple taktir etmemek elde değil.

Teknoloji devlerinden biri olan Apple, ürünlerinde sık sık yaptığı güncellemeler ve değişimlerleApple kullanıcılarını memnun etmeye devam ederken kendisini binlerce yeni kullanıcı kazandırarak teknoloji sektörünün ilk sıralarında yer almaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz