ARIZALI IPAD 4’E KARŞILIK IPAD AIR 2 

4. Jenerasyon iPad,piyasaya sunulduğundan bu yana yaklaşık olarak 5 sene geçmiş olsa da, hala daha birçok kullanıcı tarafından, tutkuyla kullanılmaya devam ediliyor. A6X işlemciye sahip olan ipad 4, teknik özellikler açısından, teknolojinin epeyi gerisinde kalmış olmasına karşın, çok da büyük problemler çıkartmadan çalışmaya devam ediyor.

Cihazıyla ilgili, büyük sorunları olan ipad 4 kullanıucılarını mutlu bir haber bekliyor. Eğer appecare’e haiz 4. jenerasyon bir iPad’e sahipseniz, ve cihazınızın değiştirilmesi gerekmekte ise, cihazınızı başka bir iPad Air 2 ile değiştirebilme imkanına sahip olacaksınız.

Bir medya raporunda, dördüncü nesil iPad’lerini değiştirmeleri gereken müşteriler artık Apple Stores ve yetkili servis sağlayıcılarından daha yeni ve daha yetenekli bir iPad Air 2 alabileceklerini söyledi. IPad Air 2 yeni bir altın rengi seçeneği sundu ve 32GB ve 128GB depolama seçeneklerine sahipken 16GB ve 64GB modelleri kullanımdan kaldırıldı.

Bu nedenle, kullanıcılar, cihazın daha yeni ve daha güçlü içeriklerine ek olarak yerine koyma sırasında hafif bir depolama yükseltmesi alabilir.

IPad Air 2, 2014 yılında aynı yılın Ekim ayında durdurulan dördüncü nesil iPad’in yerine geçerek piyasaya sunuldu.

437 gram ağırlığındaki iPad Air 2 Apple A8X SoC ile güçlendirildi ve 10 saate kadar pil ömrü sağladı. IPad Air 2, gelişmiş 8 megapiksel kamerayla birlikte geldi. IPad Air 2, MIMO (Multiple-In-Multiple-Out) teknolojisi ile 802.11ac Wi-Fi ile daha hızlı bağlantı sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz