Apple Car Ne Zaman Çıkıyor!

Apple, yeni bir büyük proje üzerinde çalışıyor ve geçen hafta boyunca söylentilerin çoğuna şahit olduk. Apple Car kendi kendine sürüş aracı olacak.

Apple, görünüşe göre motor endüstrisinin içinde çeşitli firmalardan insanlar toplayarak çalışıyor. Tesla ana bir Apple Car üzerinde çalışmak için orada.

Şimdi Bloomberg tarafından yayınlanan son rapora göre, Apple 2020 yılında yeni öz sürüş aracı başlatmak için planlar yapıyor. Bloomberg açıklıyor.

-Apple, araba diğer gizli projeler ile daha önce olduğu gibi yöneticilerden ses çıkmıyor. İlerlemeden memnun olursalar aracı geciktirmek için karar verebilirler.  Araba için yaklaşık 200 kişi çalışıyor ve şirket piller ve robotik teknolojiler üzerinde uzman kişiler arıyor. Son aylar içinde işe alınmaya başlayan insanlar çok sayıda oldu.-

 

Apple Car Ne Zaman Çıkıyor!
Apple Car Ne Zaman Çıkıyor!

Apple planları üzerinde biraz daha ayrıntılı bilgi aldığımızda kısa sürede size haber vereceğiz. Apple Car’a ulaşmak için yıllar boyunca bekleyecek olsak da bakalım Apple bu projeyi gerçekleştirecek mi yoksa vazgeçecek mi?

Kaynak Bloomberg

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz