YENİ İMAC BU YILIN SONLARINA DOĞRU PİYASAYA SÜRÜLECEK

Apple, şirketin MacOS’tan vazgeçmesinden endişe eden profesyonelleri sakinleştirmeye çalışıyor. IPhone üreticisi bugün pro ekranlı yeni bir Mac Pro için planlarını açıkladı ve aynı zamanda iMac‘in profesyonel modellerini piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu. Apple’ın dünya çapında pazarlama SVP’si Phil Schiller, “BuzzFeed News ile yaptığı röportajda,” iMac için büyük planlarımız var “dedi. “Özellikle pro müşteriyle akılda bulunan iMac yapılandırmalarını yapmaya başlayacağız.” dedi

Apple: Profesyoneller Touchla ilgilenmiyor

Apple, yeni yapılandırmaların tam olarak ne olacağını açıklamıyor, ancak dokunmatik ekranlar özellik kümesinin parçası olmayacak. Schiller, BuzzFeed’e “Dokunuş, profesyonel kullanıcıların ilgisini çekmeyi düşündükleri şeylerin listesine bile girmiyor” dedi. “Performans, depolama ve genişletilebilirlik gibi şeylerle ilgileniyorlar.”

Schiller’in kabulü, Apple’ın üst düzey MacBook Pro modellerine bir Touch Bar yerleştirme kararı ile çelişiyor. Uzmanlar, zayıf pil ömrü ve performansından ve geleneksel USB genişleme portlarının olmamasından şikayetçi oldular. Schiller Dokunuş değerlendirmesinde iMac‘i tartışırken, Apple‘ın Mac serisinin MacBook Pro tarafında performans, depolama ve genişletilebilirlik gereksinimi de açıkça görülebiliyor.

Apple, iMac’in yeni profesyonel modellerinin ne zaman başlayacağını tam olarak söylemiyor, ancak şirket geleneksel olarak masaüstü bilgisayarlarını yıl sonuna doğru yenilemiş olacak.

Apple ayrıca Daring Fireball’a, iMac‘in profesyonel kitleyi için en popüler masaüstü olduğunu ileri sürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz