İnternetin icadı ile hayatımıza giren ve hayatımızı oldukça kolaylaştıran anlık mesajlaşma uygulamaları bir olgu olarak karşımıza çıkıyor. Facebook‘un sahip olduğu Whatsapp ve Facebook Messenger isimli uygulamalar şu anda bunun en popüler örneklerinden. Snapchat de özellikle örnek vermek gerekirse bu uygulamalardan birisi. Elbette bu uygulamaların böyle popüler kullanılması yenilerinin de ortaya çıkmasını sağladı.

Hepimizin yakından tanıdığı internet devi Yahoo, bu saydığımız uygulamalara rakip olabilecek bir anlık mesajlaşma uygulaması yayınladı. Livetext adını taşıyan bu uygulama kendini bir adım öne çıkarmayı amaçlayan çeşitli özelliklere sahip. Bunlardan birisi de video görüşmeleri sırasında anlık olarak ifadelerin gönderilebiliyor olması. Uygulamanın ne kadar ilgi çekeceği ise şimdiden büyük bir merak konusu.

iOS ve Android sürümleri olan uygulama şimdilik sadece Amerika, İngiltere, Kanada, Fransa ve Almanya’da indirime sunuldu. Türkiye sınırlarında ne zaman indirilebileceği hakkında ise net bir bilgi bulunmamakta. Uygulamanın piyasada ne kadar süre ve ne ölçüde kalıcı olacağını hep beraber deneyimleyip göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz