ANDROİD İÇİN APPLE MUSİC UYGULAMASININ ARAYÜZÜ DEĞİŞTİRİLDİ

Apple, Android için Apple Music uygulamasını, kullanıcı arayüzünü estetik açıdan iOS’daki Müzik uygulamasıyla aynı seviyeye getiren çok gerekli bir güncelleme yaptı. Yeni UI değişikliklerine ek olarak, yeni güncelleme de Android için Apple Music’e şarkı sözleri getirdi.

Güncelleme, Android uygulamasının 2.0.0 sürümünü işaretliyor; Play Store’da 10 ila 15 milyon indirme arasında. 2015 yılında tanıtılan Apple Music’in orijinal görünümünü koruyor .

Apple Music, ilk olarak 2015 yılında piyasaya çıktığından beri, mevcut tasarımını koruyordu. Bunun aksine Apple, geçen sene eylül aylarında, cihazdaki uygulamalardaki arayüzü tamamen yenilemiş ve cihazın kullanım kolaylığını önemli ölçüde sağlamıştı. İşte bu yeni arayüz, en sonunda Android kullananlar için de sunuldu. Arayüz değişiminin dışında, uygulamalardaki bazı hatalar ve güvenlik zaafiyetleride düzeltildi.

Apple Müzik Büyümesi ve Abone Sayısı

TechCrunch’ın belirttiğine göre Aralık sonu itibarıyla 20 milyon abone sayısına ulaşan Apple Music giderek büyüyor. Android kullanıcılarına Apple Müzik’e erişim hakkı vermek kesinlikle bu büyümeye katkıda bulunacak. Bununla birlikte, Spotify’in 50 milyon ödeme yapan kullanıcı tabanını yakalamak için hala bir yol var ancak, özellikle de yeni programlarla birlikte olması yolunda ilerliyor olabilir.

Apple music, Android için ücretsiz olarak indirilebilir; iOS’ta bu özellik normal Müzik uygulamasına eklenmektedir.

Android için güncellenmiş Apple Music uygulamasını denedin mi? Deneyim şu ana kadar nasıl? Aşağıdaki yorum bölümünden çekinmeyin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz