Allbe1, piyasadaki diğer takip cihazların aksine birçok özelliği tek bir kapsülde birleştirebildiği için güvenlik anlayışını yeni bir seviyeye taşıyor.

Tel Aviv merkezli bir takım tarafından geliştirilen cihaz, bünyesinde barındırdığı sensörler sayesinde aklınızı gelebilecek hemen her şeyi takip edebileceğiniz küçük bir kapsül.

Kızıl Ötesi Alarm

kızıl_ötesi_alarm

Allbe1, gelişmiş kızıl ötesi teknolojisi sayesinde sizi telefonunuz üzerinden davetsiz misafirleri karşı uyarabiliyor.

Takip Cihazı

takip_cihazı

Üzerine Allbe1 yerleştirdiğiniz eşyaları kaybetmeniz neredeyse imkansız diyebiliriz.

Sessiz Alarm Uyarısı

sessiz_alarm_uyarısı

Eşyalarınız dokunulduğu ya da yeri değiştirildiği zaman devreye giren alarm, rehber uygulama üzerinden sizi uyarabiliyor.

Çekmece Detektörü

çekmece_detektörü

Allbe1’ı çekmecenize yerleştirip, size alarm göndermek üzere ayarlayabilirsiniz. Bu sayede yokluğunuzda çekmecenizin açılıp açılmadığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Akıllı Telefon Kilidi

akıllı_telefon-kilidi

Akıllı telefonunuz üzerinde Allbe1 uygulamasını aktif ettikten sonra, akıllı telefonunuzun kendi kendini kilitleyebilmesi için ayarlayabilirsiniz. Bu sayede kilit ancak telefonunuzun menziline girdiğiniz zaman etkisiz hale geliyor. Anlayacağınız, telefonunuzu geride bırakırsanız, kimse kilidi açamayacak.

Hareket Algılayıcı

hareket_algılayıcı

Allbe1 takip cihazı, sahip olduğu hareket algılayıcıları sayesinde, yerleştirildiği alanda herhangi bir hareket algıladığı takdirde sizi anında cep telefonunuzdan uyarabiliyor. Örneğin, cihazı arabanıza koyduysanız ve biri arabanıza çarparsa, algılayıcı devreye giriyor ve cep telefonunuza bir uyarı gönderiyor.

Fitness Takip Cihazı

fitness_takip_cihazı

Attığınız adım, kat ettiğiniz mesafe ve kalori hesabı Allbe1’da da karşımıza çıkıyor. Hesaplanan fiziksel verilerinizi, Allbe1’ın uygulaması üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz.

Ultraviyole Işık Takibi

ultraviyole_takip

Cihaz, vücudunuzun güneş ışığına ihtiyaç duyduğu zamanlarda da sizi uyarabiliyor. Aksi durumda yani güneş ışığına gereğinden fazla maruz kaldığınız takdirde de güneş kremi kullanmanızı hatırlatıyor.

Akıllı Düğme

akıllı_düğme

Allbe1, güvendiğiniz bir telefon numarasına GPS konumuzu göndermek üzere ayarlanabiliyor. Tehlike anında, cihazın üzerindeki düğmeye basarak, konumuzu önceden belirlediğiniz kişinin telefonuna gönderebilirsiniz.

İdeal Oda Sıcaklığı

idea_oda_sıcaklığı

Cihazın yerleştirildiği odada fark edilebilir bir ısı değişikliği olduğu anda, uygulama aracılığıyla kullanıcı haberdar ediliyor.

Sevdiklerinizi Takip Edin

sevdiklerinizi_takip_edin

Üzerine Allbe1 yerleştirdiğiniz çocuğunuz, belirlenen güvenli alanın dışına çıktığında, uygulama devreye girerek anında sizi uyarıyor. Belirtilen özelliği, köpeğinizi takip etmek içinde yararlanabilirsiniz.

Gördüğünüz üzere tek bir cihaz ve 11 özellik… “Yok! Bu özellikler bana yetmez.” diyorsanız, cihazın açık kaynaklı olarak geliştirildiğini de hemen belirtelim. Bu sayede cihazın kullanım alanını genişletmek tamamen size bakıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz