Acer Revo Kompakt Ev PC ile Tanışın

Acer Revo bir RL85 ev medya merkezi olarak hizmet etmek üzere tasarlandı. Bir küçük form faktörlü bilgisayardır. 4K görüntülere kadar destekler ve depolama 6TB kadardır. 7.1 kanal ses ve Intel Core i5 işlemcisi varır.

Ne yazık ki Acer şu anda Kuzey Amerika’da Revo One sunmak için bir plan yapıyor. Şirket, Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda eğlence merkezi bilgisayar tanıtırken başlangıçta EMEA pazarında (Avrupa, Orta Doğu, ve Afrika) başlatacak olduğunu söylemişti.

Acer Revo her biri 2TB sabit disk, iki monitör desteği ile üç sürücü bölmesi ve bağlamak için HDMI ve Mini DisplayPort sunar. USB 2.0 ve iki USB 3.0 portu, SD kart yuvası ve 802.11ac gibi WiFi ve Ethernet sağlar.

Sadece bir kalem kullanarak bir mandal açarak hot swap sabit diski açabilirsiniz.

Acer oturma odası için bir bilgisayar olarak Revo One konumlandırma yapmış ve bir trackpad ve klavye ve kablosuz uzaktan kumanda ile birlikte geliyor. Uzaktan PC üzerinden TV’nize telefonunuzdan bir Android veya iOS cihazı ile bilgisayarı kontrole izin veren Acer’ın Akıllı Kontrol uygulamaları da vardır.

Acer Revo RL85 269 € ve bu ay Avrupa’da satışa sunulacak.

 

Acer Revo Kompakt Ev PC ile Tanışın
Acer Revo Kompakt Ev PC ile Tanışın

Kaynak: Liliputing

Paylaş
Önceki İçerikAcer İlk 15.6-inç Chromebook’u Duyurdu
Sonraki İçerikAspire S7 Ultrabook ve R 13 Güncellemeleri
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz