Mercedes Maybach S Class

Mercedes Maybach S Class son zamanlarda Mercedes tarafından çok konuşuldu ve şimdi bu yeni Maybach aracın resmi şekilde LA Auto Show’da gösterileceği açıklandı.

Yeni Mercedes Maybach S Class, aynı zamanda standart modelden 7.9 inç daha uzun dingil mesafesi ile birlikte, standart S Class’tan 8,1 inç daha uzundur.

Daimler tarafından yapılan prestij araçların tarihi motorlu aracın ilk gün gibi uzanır denildi. Mercedes-Maybach S-Class ile yeni bir bölüm başlamıştır. Ola Källenius, satış sorumlu Mercedes-Benz Cars Bölüm Kurulu Üyesi S-Class sedanların portföyüne ek olarak da, Mercedes-Maybach S-Class lüks segmentte yeni standartlar belirliyor olduğunu açıkladı. Araç münhasırlık randevular ve konfor açısından en yüksek gereksinimlerini karşılar.

Tanıtımında bir S500 ve S600 modeli mevcut olacak olan Mercedes Maybach S Class iki model olacak, hem de 250 km.h bir üst hız ile gelecek.

Henüz yeni Mercedes Maybach S Class, Mercedes’in en lüks araçlarından biri olacak. Henüz perakende satış fiyatının ne kadar olacağı hakkında bir bilgi yoktur.

Mercedes Maybach S Class
Mercedes Maybach S Class

Kaynak: Daimler

Paylaş
Önceki İçerikApple Watch ve WatchKit Sunulacak
Sonraki İçerikRamos Bluetooth Denetleyici ile i9s Oyun Tableti Satışta
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz