İsmi PapaPaint olan YouTuber, henüz 6 aylık olan bebeğinin mükemmel bir performans gerçekleştirdiği Street Fighter oyununu YouTube kullanıcılarıyla paylaştı.

Aslında bu videoyu izlediğim zaman oldukça şaşırmış olduğumu söylemeliyim. Birçok defa bu oyunu oynamama rağmen Street Fighter oyunlarında küçücük bir bebeğin görterdiği performansa ulaşamadığım oldu.

YouTuber Papapaint, arkadaşlarının bu bebeğin nasıl böyle şaşılası bir performans sergilediği hakkındaki sorularına karşılık SFV oynayan 6 aylık bebeğinin düğmelere öylesine basıp rakiplerini yendiğini söyledi. Ancak bu cevaba hiçbir arkadaşı inanmadı. ‘İnanmıyorsanız, alın size videosu’ diyerek YouTube’a yüklemiş olduğu video ile minik çocuğun harika performansını gösteren baba, çocuğu sayesinde herkesi şaşırtmayı başardı.

PC ve PS4 için 2016’nın Şubat ayında çıkan Street Fighter V’de iki değişik karakter modunun var olacağı ve ilk modunun ise oyunla beraber aktifleşeceği belirtilmişti. YouTuber Papapaint’in paylaşmış olduğu video da Birdie’nin Hikaye Modu ismine sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz