Bahar mevsiminde Windows Store’a ücretsiz olarak gelecek Forza Motorsport 6: Apex, ForzaTech™ oyun motorunun DirectX 12 ve 4K çözünürlük ile birleştiğinde yapabileceklerini bize gösterecek.

“Showcase Tour” ile özenle üretilmiş arabaları tanıyıp benzersiz yarışlara katılın, otomotiv dünyasının yıldızları James May ve Richard Hammond’ın anlatımıyla “Showcase Tour”u deneyimleyin.

forza1

Forza Motorsport 6: Apex’in yeni görev ve skor sistemiyle, oyuncuları geliştirmeye yönelten ve arkadaşlarıyla puanlarını karşılaştırmasını sağlayan eşsiz deneyimi hissedin.

Forza Motorsport 6: Apex’in markası haline gelmiş Drivatar™ rakipleriyle karşı el ile seçilmiş 63 full fonksiyon Forzavista™ aracıyla aracıyla yarışın. Kokpit ve hasar detayları dahil.

2014 Audi #2 Audi Team Joest R18 –etron quattro gibi nefes kesen yarış arabalarıyla, 2017 Ford GT gibi modern şaheserlerle ve 1973 Pontiac Firebird Trans Am SD-455 gibi klasik American Muscle arabalarla Forza’nın DNA’sındaki çeşitliliği görün.

forza2

Oyuncular 20 farklı pist, 6 farklı lokasyonda (Brands Hatch, Circuit de Spa-Francorchamps, Rio de Janeiro, Sebring International Raceway, Top Gear and Yas Marina), gece ve ıslak pist seçenekleriyle araçlarını sürebilecek.

Ücretsiz olarak yayınlanacak Forza Motorsport 6: Apex’i bu bahar ayında Windows Store’dan indirebilirsiniz. 5 Mayıs tarihinde, oyunun beta versiyonu herkese açık olacak.

Haber Kaynağı: blog.microsoft.com.tr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz