İşte 2018 model volvo XC60!

2017 Cenevre otomobil fuarında önümüzdeki hafta yeni Volvo XC60 modelinin olduğu iddia edilen bir görüntü ortaya çıktı. Autoblog.nl, yeni XC60 modelinin sızdırılmış bir görüntüsü olduğunu söyledikleri bir fotoğraf yayınladı. 

  • Yeni Volvo XC60 Cenevre Motor Fuarı’nda tanıtılacak
  • Tasarım olarak , kendisinden daha büyük XC90’dan ilham alındı.
  • Gelişmiş çarpışma önleme teknolojisi özellikli olacak
  • 2017 sonlarında satışa çıkması bekleniyor

Range-topping SUV’ın aksine, XC60 daha pürüzsüz yüzey oluşturmayı ve daha az kaba ayrıntılar içeriyor gibi görünüyor.  Ön tarafta, yuvarlanan farlar, en son 90 serisi araçlarda ilk kez görülen ‘Thor’s Hammer‘ ışık imzasını koruyor. Arka bölümde, yeni XC60‘u birinci nesil modele bağlayan, komisyonlu bir ön bagaj kapısı ve uzun kuyruk ışıklı üniteler var.

Kaplama’nın altında, XC60, S90, V90 ve XC90 modellerini destekleyen Ölçeklenebilir Ürün Mimarisi’nin kısaltılmış bir sürümünü kullanacak. Bu motivasyon’un, turboşarj aşırı yüklenmesiyle ve ek hibrid tahrik hattıyla modele bağlı olarak desteklenen dört silindirli motorlardan oluşan bir seçimden gelmesi anlamına geliyor.

Volvo, XC60‘ün yeni güvenlik özelliklerini, önümüzdeki araçlarda ve diğer olası kaza türlerinde çarpışmaları birleştiren şeritten uzaklaştırabilen güncellenmiş bir çarpışma önleme sistemi de dahil olmak üzere bir önizleme yaptı.
Volvo, Mart ayında 2017 Cenevre Otomobil Fuarı‘nda halka açılmadan önce yeni XC60 SUV modelinin birkaç görüntüsü sızdı. İsveç markası, yeni SUV’nin gelişmiş çarpışma önleme teknolojisine sahip olacağını da doğruladı. Önümüzde bir engel algıladığında frenleri uygulayacak yeni bir sistem olacak ve 31 ile 62mph arasındaki hızlarda sizi geçerken aktif olarak yardım edecek.

Oncoming Lane Mitigation (Hızlı Yolcu Yakıtlarını Azaltma) adı verilen ek bir sistem, sürücülerin hızla yaklaşan araçların yolunda dolaşmalarından için otoyollarda kazaları önlemek için tasarlandı. Yanındaki şeritteki trafiği izleyecek ve beyaz çizgileri aştığınızı tespit ettiğin anda, arabanızı şeridine geri götürecek. Bu sistem 37 ila 87 mil / saat arasındaki hızda etkin olacak.

Volvo ayrıca, XC60‘ın, çarpışmayı önlemek için arabayı yönlendirmeye yardımcı olacak güncellenmiş bir Kör Nokta izleme sistemi ile donatılmış olacağını duyurdu. Büyük hayvan algılama teknolojisi ve isteğe bağlı bir Pilot Assist yarı özerk sürüş sisteminin yanında sunulacak.

Volvo XC60 fiyat ve çıkış tarihi

Yeni XC60 2017 yılının sonlarında satışa çıktığında, yaklaşık 25.000 pound’tan, aralık satış modelleri ise 40.000 pound’a yakın bir değere ulaşması bekleniyor. Resmi fiyatlar, otomobil Mart ayında 2017 Cenevre Otomobil Fuarı‘nda açıklanacaktır.

Şirket yetkilileri, yeni Volvo XC60 modelinin Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı‘nda sergileneceğini açıkladı. Range-topping XC90‘da olduğu gibi lüks olması, birçok emniyet seti ile gelmesi ve yeni küçük kapasiteli bir benzinli motor olması bekleniyor. Yeni model, ‘Thor’s Hammer‘ farları ve parlak krom ızgarayla yeni XC90‘a benzer bir görünüme sahip olacak, ancak profilde eğimli tavan çizgisi ile ayırt edilecek ve ağabeyinden daha sportif bir görüntü elde edilecek.

Volvo XC60 Güvenlik

Standart güvenlik kiti son derece yüksek olacak – sonuçta bir Volvo … Muhtemelen tüm XC60‘lerde, aktif cruise kontrol, insanların yanı sıra otomobilleri de tespit edebilen otomatik frenler ve kaçak yol koruması var.

Volvo XC60 fiyatı ve satış tarihi

Yeni XC60, 2017’de Cenevre Motor Fuarı’nda ilk kez piyasaya çıkacak ve daha sonra yıl içinde satışa sunulacak. Giriş seviyesi modellerin yaklaşık 25.000 Pound’u, üst sınıf versiyonların ise 40.000 Pound’dan daha fazlasını getireceği düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz