2017 Kawasaki Ninja ZX-10RR'in Tanıtımı Bugün Hindistanda Yapılacak

2017 Kawasaki ZX-10R modelinin yarışçı kişilere özel 2017 Kawasaki ZX-10RR versiyonu ile pistlerin tozunu alacak.

Japon motosiklet Şirketi Kawasaki, ”Yarışa hazır” sloganıyla RR Kawasaki ZX-10RR ürününün tanıtımını yaptı. Kawasaki ZX-10RR modelinde, elektroknik, şasi ve motoru bakımından standart olan ZX-10R modeline göre daha fazla özelliklere sahip.

Kawasaki Hindistan, bugün Hindistan’da büyüleyici liter-class spor bisikleti Ninja ZX-10RR’yi piyasaya sürdü. Motosiklet, sınırlı sayıda model olarak gelecek ve Amerika Birleşik Devletlerinde Kawasaki tarafından piyasaya sürülen en performans odaklı liter-class motosiklettir. 2017 Ninja ZX-10RR, Ekim 2016’daki 2016 Intermot fuarında tanıtıldı. Hindistan’da piyasaya sürüldüğünde bu motosiklet, özel bir Kış baskısına da çıkacak.

Yeni 2017 Kawasaki Ninja ZX-10RR, altı vitesli bir şanzımanla eşleştirilen 998cc’lik inline dört silindirli bir motordan güç almaktadır. Enjekte edilen yakıt püskürtücüsü, 197 bhp’lik bir güç çıkışı ve pik torku ise 114 Nm’dir. Bunun yanında, yeni ZX-10RR’nin diğer özellikleri, zorlu sürüş koşullarında ek güvenlik için beş modlu bir çekiş kontrol sistemi içermektedir. Bilinmeyenler için, standart Kawasaki Ninja ZX-10R, Euro-IV emisyon normlarına uyan ilk liter-class süper motosiklettir.

Yeni 2017 Kawasaki Ninja ZR-10RR akıllı anti-lock fren sistemi, viraj yönetim sistemi ve gelişmiş bir motor fren sistemi ile birlikte bir quickshifter, altı eksenli Atalet Ölçüm Birimi (IMU) gibi özelliklerle geliyor. Yaklaşmakta olan 2017 Kawasaki Ninja ZX-10RR, bu motoside daha iyi hızlanma ve daha iyi frenleme özellikleri sunan Marchesini hafif jantları ile birlikte geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz