2016 BMW B6 Alpina xDrive Gran Coupe Ne Vaat Eder

BMW gelişmiş 2016 Alpina B6 xDrive Gran coupe duyuruldu. Bu adın çok yüksek bir performans arabası için çok uzun olduğu kesin ama ona 2016 Alpina B6 diyebiliriz.

Revize yakıt sistemi ve hava girişi ile daha fazla güç ve tork ile hareket eder. Araba 600hp ve tork 590 lb-ft yapar. Yani 2015 modelden 60hp daha iyi olduğu görübür.

Ayrıca yeni Alpina kaput tasarımı ile birlikte yeni ön spoyler ve fasya ile dışarıdan bazı güncellemelerle oluşturuldu. Büyük ikiz turbo 4.4L V8 motoru hızlı şekilde hızlanan Alpina modeli şimdiye kadar yapılmış olanlardan en iyisi 3.6 saniyede durma dan 100kmye çıkabilir.  Ancak araç elektronik olarak sınırlı bir 200mph hıza sahiptir.

BMW ayrıca, araba daha iyi işlemek için gelişmiş elektronik süspansiyon teknolojisi ile arabasını sunuyor. AWD sistemi geliştirilmiş çekiş için tam zamanlı AWD araç aynı zamanda mavi kaliperler ve üzerlerinde beyaz Alpina yazısı ile güncellenen frenlerden oluşuyor.

 

2016 BMW B6 Alpina xDrive Gran Coupe Ne Vaat Eder
2016 BMW B6 Alpina xDrive Gran Coupe Ne Vaat Eder

B6 Alpina ABD teslimatlar Mart açılış sırası olacak ama Haziran ayında satışlar başlayacak. Fiyatlandırma ise satışa yakın ilan edilecek.

KAYNAK: BMW News

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz