2015 Nissan Juke Yeni Standart Özellikler

Nissan 2015 model, SUV model hakkında konuşmak için LA Auto Show’da gösterilmesi bekleniyordu. Tüm yeni 2015 Nissan Murano araçların her birinin 29.560 dolardan başlayan fiyatlarla Aralık ayında showroomlarda olacağı söylendi. Büyük haber ise yeni 2015 Nissan Juke için oldu. 2015 Nissan Juke ön ve arka şeritleri güncellendi. Araç 2011 yılından bu yana sahip olduğu her şeyine kadar aynı görünüyor ama biraz daha yuvarlak öne sahip olması görüntüde değişikliğe gidilmiş olduğu gösteriyor.

Revize ön ve arka ile birlikte, Juke  araba için aksesuarları seçmek için Renk Studio’yu kullanabilirsiniz. Color Studio aksesuarlar seçim 12 aksesuarları ile sekiz farklı renklerde satın alınabilir. Aksesuarlar tekerlekler ve diğer öğeleri gibi şeyler içeriyor.

Aksesuarlar gövde renginde veya kontrast renkte seçilebilir. 2015 Juke da bir arka kamera, Bluetooth yukarı standart ve standart Nissan Akıllı Anahtar ile yeni standart özellikler eklenmiş. Temel Juke’un geçtiğimiz yılki modellerinde bu özelliklerin hiçbiri yoktu. Nissan ayrıca Süper Siyah, Güneş Sarı, ve Kozmik Mavi olmak üzere üç yeni renkler de duyurdu. Juke için MSRP 20.250 dolardan başlayacak.

2015 Nissan Juke Yeni Standart Özellikler
2015 Nissan Juke Yeni Standart Özellikler

Kaynak: Nissan

Paylaş
Önceki İçerikNokia’nın Küllerinden Doğan Yeni Tablet Jolla
Sonraki İçerikDropbox Carousel Yakında Tabletlerde Olacak
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz